Її елегантності позаздрить і балерина: якою виросла дочка Анастасії Волочкової, яку їй не дозволили виховати

Одіозна Анастасія Волочкова може похизуватися дорослою дочкою, яка виросла неймовірною красунею. Як виглядає спадкоємиця знаменитої російської балерини зі скандальною репутацією?

Кадри з розкішного весілля Анастасії Волочкової та Ігоря Вдовіна були головною темою для глянців ще впродовж року після торжества. Зірка відгуляла свято на широку ногу і не пошкодувала грошей, аби призвести фурор на своїх гостей.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
В мережі показали, як виглядає єдина дочка Анастасії Волочкової

Згодом у бізнесмена та балерини народилася спільна донька, яку назвали неймовірно красивим ім’ям Аріадна. Коли дівчинці було всього 3 роки зіркові батьки розлучилися. Почалися постійні скандали, які активно обговорювалися у пресі.

Зокрема Анастасія звинувачувала Ігоря Вдовіна у тому, що він її обікрав. Мовляв, взяв у борг грошей, і не повернув. Мова йшла про мільйони.

Як виглядає єдина дочка Анастасії Волочкової

Аріадна спочатку залишилася з матір’ю, але постійні гастролі, проєкти, скандальні витівки та зосередженість на особистому житті не дали шансу стосункам між матір’ю та дочкою.

Коли дівчині було 14 вона прийняла рішення переїхати до свого батька Ігоря та його нової дружини та сина. Анастасія була в гніві. Зокрема, вона звинуватила Аріадну у тому, що дівчина ревнує чоловіків до балерини.

Як виглядає дочка Анастасії Волочкової
Як виглядає дочка Анастасії Волочкової

Зараз стосунки між ними нічим не кращі. Втім, Аріадна росте неймовірною красунею і дуже схожа на свою матір. Варто відмітити, що дівчина також обожнює танці і професійно ними займається.

Натомість Волочкова знайшла втіху у компанії своєї хрещеної дочки Елізи, тепле ставлення до якої не приховує. Ба більше, Анастасія навіть розповідає, що на даний момент хрещениця до неї ближче, ніж рідна дочка. У свою чергу спадкоємиця балерини ніяким чином не коментує взаємини з мамою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.