Дзідзьо з Олександром Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: “Заїхали до хлопців”

Відомі українські виконавці та друзі Дзідзьо і Олександр Пономарьов сколихнули мережу, з'явившись в дитячому притулку. Дізнайтеся деталі події в нашій статті.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо ще минулого року здивували глядачів своєю колаборацією, яка, варто відмітити, була блискучою. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні зірки продовжили вражати своїм талантом та неймовірним спільним звучанням.

Судячи з усього, виконавці змогли насправді подружитися, адже разом беруть участь і в інших проєктах. Так, обидва не надто полюбляють говорити про благодійність та пожертви. Однак у сьогоднішніх реаліях користувачі мережі особливо активно вимагають від знаменитостей звітів щодо їхньої благодійної діяльності, адже часи неймовірно складні, і публіка хоче знати, що підтримує творчість гідних людей.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо розчулили поїздкою до дитячого прихистку

Олександр Пономарьов та Дзідзьо возз'єдналися на тлі війни і готують для українців сюрприз
Олександр Пономарьов та Дзідзьо розчулили поїздкою до дитячого прихистку

Тож Дзідзьо та Олександр Пономарьов зрадили своїм звичкам і оприлюднили кадри з дитячого прихистку, в якому вони нещодавно побували. Знаменитості потішили сиріт, відвідавши їх.

Хлопців було багато, понад 20, але всім їм Михайло Хома приділив особливу увагу. Вони обговорили, про що кожен мріє, випили смачного чаю і навіть домовилися про наступну зустріч на Коляду, після Нового року.

Цікаво, що Олександр Пономарьов взагалі вельми легко знаходить спільну мову з дітьми, адже має власну вокальну школу, в якому виховуються майбутні зірки української естради. Натомість Дзідзьо не має власних дітей і не був помічений у проєктах пов’язаних з дітлахами. Втім, і його репертуар, і його образ дуже подобається дітям.

Нагадуємо, що після початку війни обидва активно давали концерти для військових, і не надто часто виїжджали за кордон, на відміну від своїх колег.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.