Настя Каменських вперше розповіла, через що покохала Потапа: “Мені все життя саме цього не вистачало”

Зіркове подружжя Потап і Настя більше половини свого життя йдуть однією стежкою, проте їм знадобилося багато часу, щоб зрозуміти, що вони не просто колеги, а ще й рідні душі.

Співпраця Каменських та Потапенко почалась у далекому 2006 році, коли утворився легендарний дует “Потап і Настя” та з кожним новим треком набирав нових обертів та популярності. Історія почалася банально, але стала доленосною для обох. Потап хотів створити гурт зі стилем R n B та шукав для нього співачку, яка могла б співати окремі шматочки пісень. Продюсер довго не міг знайти потрібний тембр, а Настю йому порекомендували знайомі й вона підкорила Потапенко, тому на ній кастинг і закінчився.

Гурт успішно існував 11 років та за цей час вони встигли випустити 32 пісні, половину з яких досі співають українці. А кліпи Потап завжди робив цікаві та яскраві. Тому, багато хто ніби не міг відійти від екрана телевізора, коли на музичних каналах крутили треки Потапа і Насті.

Настя розповіла, за що покохала Потапа
Настя розповіла, за що покохала Потапа

За час існування дуету в житті обох багато чого змінилося та відбулося. І до речі, попри те, що тривалий час Олексій був одружений, чутки про роман з Каменських ходили з самого першого кліпу. Адже у голові шанувальників не вкладалося в голові, як поруч з такою красунею, як Настя, можна не піддатися почуття і не закохатися.

Так і сталося, але крізь багато років і тепер Потап і Настя вже давно не дует, а подружня пара. Але подробиці щодо початку їх стосунків ні Каменських, ні Потапенко ніколи не розповідали й взагалі тривалий час приховували романтичний зв’язок між ними.Тому новина про весілля була для багатьох неочікуваною.

Настя розповіла за що покохала Потапа
Настя розповіла, за що покохала Потапа

Але в одному з інтерв’ю Настя розповіла, чим саме її підкорив Потап і зміг завоювати її серце, любов та прихильність.

“Мені дуже не вистачало похвали і я це віднайшла у своєму чоловікові, мій чоловік мене хвалить взагалі за все і це неймовірно. Мені саме цього не вистачало все життя” – розповіла Каменських.

Тож, секрет як підкорити Настю тепер відомий, але в інших тепер немає шансів, адже співачка вважає, що з чоловіком їй пощастило і вона зробила правильний вибір.

Схожі статті