Переможець “Холостячки-1” Олександр Еллерт показав зі Сполучених Штатів друге підборіддя, яке наїв в еміграції

Відомий український комік та переможець першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт похизувався другим підборіддям.

Минулого року стало відомо, що український комік Олександр Еллерт та акторка Ксенія Мішина прийняли рішення розійтися. Це було вражаючою новиною для більшості фанатів пари, які до останнього сподівалися, що зіркам все ж таки вдасться побороти кризу в стосунках.

Олександр Еллерт показав своє друге підборіддя

Олександр Еллерт показав, як виросла його донька
Переможець Холостячки Олександр Еллерт показав своє друге підборіддя

І поки Ксенія заявила, що буде рухатися лише вперед, гуморист не полишав надії, що йому вдасться повернути своє кохання та знову підкорити серце екс-коханої. Після початку повномасштабної війни в Україні Олександр навіть допоміг евакуюватися Мішиній та її сину Платону. Екс-пара декілька днів разом провела в Буковелі, а після цьогороз сталася назавжди.

Через декілька місяців стало відомо, що Олександр емігрував до Сполучених Штатів Америки. До останнього шанувальники вважали, що ця поїздка буде носити суто робочий характер і через декілька днів комік знову з’явиться в Україні. Але правда виявилася зовсім іншою: Олександр навіть не може сказати, коли наступного разу з’явиться в Києві.

Робота в Україні на нього не чекає, адже досить тривалий час Олександр не мав контрактів та не писав жарти для українського телебачення. Ксенія Мішина також не хоче з ним мати нічого спільного і просить взагалі не асоціувати її з Еллертом. Тому своїм гумором зірка тішить фанатів з Америки. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому продемонстрував своє друге підборіддя.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт показав своє друге підборіддя

Хоча його поява в кадрі в принципі дивовижна, так як гуморист залишається дуже струнким, а також завдяки акторці став вегетаріанцем.

Схожі статті