40-річний Влад Яма показав чоловіка, з яким у минулому був парою і вразив зізнанням: “Помилки молодості”

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу показавши, як він танцював на паркеті у ролі партнерки. Деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма евакуювався разом з родиною та осів в Сполучених Штатах Америки. Тривалий час зірка приховував своє справжнє місцезнаходження, але врешті-решт зізнався Славі Дьоміну, що виїхав одразу. Хореограф підкреслив, що зробив це до того, як чоловікам заборонили перетинати кордон.

Влад Яма показав чоловіка, з яким танцював у парі

Влад Яма показав чоловіка, з яким танцював у парі

Перебуваючи в еміграції, Влад здебільшого ділився або архівними кадрами, або власними думками щодо війни. Згодом стало відомо про благодійні заходи, на яких хореограф збирає кошти для допомоги батьківщині. Зокрема Яма спробував себе у ролі діджея та фітнес-тренера.

Фотографії, що були зроблені на телевізійних шоу, в яких хореограф брав безпосередню участь, він називає знімками з минулого життя. Через це складається враження, ніби зірка взагалі не збирається повертатися до України. Але навряд Влад впустить можливість відбудувати свою кар’єру наново.

Так, нещодавно танцюрист оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з перших сезонів знаменитого проєкту “Танці з зірками”, на яких він виступив у ролі партнерки для іншого хореографа.

Влад Яма показав чоловіка, з яким танцював у парі

Даний інцидент він назвав “помилками минулого”. Імовірно, знімок зроблений ще за часів, коли Влад був партнером Наталії Могилевської. У кадрі також можна помітити Юрія Горбунова, який стоїть поруч з іншою учасницею шоу.

До речі, костюм Влада на фотографії також вельми цікавий, адже артист одягнув шорти, жилетку та червоні шкарпетки до колін.

Схожі статті