Юрій Горбунов показав архівні фотографії: як виглядав у молодості ведучий та яким його покохала Катя Осадча

Юрій Горбунов здається взагалі не змінюється, ніби завжди молодий та привабливий, але насправді зірка 1+1 не завжди був таким, як виглядає останні 10 років. Тому ми вирішили показати, як Юра виглядав у молодості.

Свою телевізійну кар’єру Горбунов почав у лихі дев’яності та повірте, не виглядав так ідеально. Раніше Юра був простим хлопцем з Івано-Франківщини, нічого не мав, але в ньому горів вогник надії стати успішним та відомим. Юрій вступив до театрального університету у Києві й там досить гідно себе проявляв та одразу після завершення, почав працювати актором у театрі.

Юрій Горбунов у молодості

До речі його перша робота допомогла йому зустріти справжнє перше кохання. Юра закохався у жінку, на ім’я Людмила, яка була старшою за Юру на 12 років. Але це не стало перепоною для того, щоб Горбунов зробив жінці пропозицію руки та серця. З Людою Горбунов прожив 20 років і з юного провінційного хлопчика, перетворився на зірку телебачення.

Юра Горбунов у молодості

Зараз ми спостерігаємо за Горбуновим, який завжди виглядає ідеально і зовсім не виглядає на свої роки. Таке враження, що ведучий ніколи не розстається з костюмами. На всіх своїх шоу та передачах Горбунов виглядає дуже стильним та модним. Певно всі костюми йому спеціально шиють на замовлення, тому що вони всі схожі між собою, це і відрізняє Юру від інших.

Юра Горбунов

Та слід зазначити, що раніше стиль Горбунова не викликав захоплення й купу компліментів. Коли Юра працював на Новому каналі, його образи були звичайними, футболки, джинси, джинсові жакети та сорочки з різноманітними малюнками.

Юрій Горбунов зараз

Але все змінюється і сода також, причому дуже стрімко, адже ми щороку бачимо, що буде модно в цьому сезоні, а що зі свого гардероба варто викинути або залишити про всяк випадок. Так і Горбунов, почав носити модні костюми та навчився бачити баланс у своїх вбраннях. І саме таким стильним та модним він зустрівся з Катею Осадчою та підкорив її серце.

Схожі статті