Коханка Арсена Мірзояна: як зараз виглядає жінка, з якою співак зрадив своїй дружині та завів дитину

Арсен Мірзоян — український співак з вірменськими коріннями. Особисте життя артиста цікавить публіку не менше його творчості. Стало відомо, як виглядає жінка, заради якої виконавець покинув дружину та двох дітей. 

Арсен Мірзоян відомий у колах шоу-бізнесу після виступу у популярному вокальному проєкті “Голос Країни”. Співак також брав участь в Євробаченні 2017 року, та хоч і не здобув перемогу, Арсен познайомив людей зі своєю творчістю та прославив себе, як артиста. Сьогодні пісні Мірзояна стали користуватися неабиякою популярністю й серед молодого покоління завдяки ТікТоку, де користувачі знімають контент під треки співака та підвищують кількість прослуховувань на ютубі та інших музичних платформах.

Екс-дружина Арсена Мірзояна збентежила публічним зверненням
як зараз виглядає жінка, з якою співак зрадив своїй дружині

Особисте життя знаменитості ще та драма. Арсен багато років був одружений з жінкою, на ім’я Анна. Пара мала двох дітей та дружина співака навіть не підозрювала, що скоро її життя перевернеться шкереберть. На зніманнях проєкту “Голос” Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнко і саме з цього моменту розпочалася справжня любовна мелодрама. Між колегами по сцені спалахнуло кохання та артист почав крутити роман з Тонею за спиною у дружини. Але так довго не могло продовжуватись і Арсену потрібно було зізнатися про зраду.

як зараз виглядає жінка, з якою співак зрадив своїй дружині

Звісно, що після того, як про стосунки з Матвієнко стало відомо, Анна та Арсен розлучилися. Тоня отримала цунамі критики та образ, що вона розлучниця та розбила чужу сім’ю. Проте зірки були настільки засліплені коханням один до одного, що не звертали уваги на засудження від оточення.

Мірзоян старається, щоб розлучення з дружиною не вплинуло на стосунки з дітьми. Знаменитість продовжує займатися їх вихованням та допомагати фінансово. У 2017 році виконавець офіційно одружився з Тонею Матвієнко, але спільна донька в артистів народилася ще за рік до весілля. Періодично у мережі з’являться чутки про розлучення знаменитостей, але вже п’ять років поспіль Тоня та Арсен живуть щасливо, не звертаючи увагу на балачки пліткарів.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян має звання заслуженого артиста України.

Схожі статті