Стало відомо, скільки насправді дітей у співака Дзідзьо: тримали в таємниці, але проговорилася Цибульська

Тільки но вщухли балачки з приводу таємного роману між Дзідзьо та Олею Цибульською, як постало нове питання — скільки ж насправді дітей має Дзідзьо? Інформацією поділилася Оля та розказала, коли Михайло Хома став батьком.

Попліткувати про особисте життя зірок — улюблене діло телеглядачів. Пильні фанати завжди помічають навіть найдрібніші деталі та приховати щось від допитливої публіки вкрай важко. Рано чи пізно все таємне стає явним, і, як відомо, секрети викликають ще більший інтерес.

Сімейне життя Михайла Хоми, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо, викликало у фанатів завеликий інтерес через те, що майже за 10 років шлюбу з артисткою SLAVIA співак не народив дітей. Знаменитості розписалися у 2013 році, але разом були ще довше — близько двох десятиріч.

Славія зізналася, чому не повернулася до Дзідзьо
Стало відомо, скільки насправді дітей у співака Дзідзьо

Навіть після таких довготривалих стосунків пара не змогла знайти порозуміння та зберегти кохання. Спочатку співаки перестали жити разом, а коли пройшло близько 9 місяців життя віддалік один від одного, то рішення розлучитися було найлогічнішим.

Шанувальники подейкували, що у Дзідзьо може бути позашлюбна дитина, існування якої він старанно приховує, аби не провокувати ще більше пліток. До речі, з приводу пліток — прихильники довго приписували Михайлу роман із головною кицею країни, Олею Цибульською. Зірки тісно спілкувалися та дружили, а публіці більшого і не треба, аби додумати власне продовження.

Дзідзьо, Ольга Цибульська з Нестором та Ярослава Притула-Хома
Стало відомо, скільки насправді дітей у співака Дзідзьо

Одного разу знаменитості ошелешили підписників, виклавши світлину, де тримають на руках малюка. “Вітайте нас”, — такими словами Оля підписала фотографію. Глядачі одразу подумали, що правда виявилася на їхньому боці та між зірковими колегами дійсно був роман. Але ніякої сенсації не було. Дзідзьо та Оля Цибульська стали хрещеними батьками сина своєї колеги. Але б чому трохи не подражнити фанатів, які тільки й чекають свіжих новин? Справжню маму малюка звати Надія і вона часто знімається у кліпах артиста. Михайло навіть називає її своєю творчою музою.

Нагадаємо, що Дзідзьо переважно виступає у жанрі комедійної поп-музики.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.