Потап проміняв Настю Каменських на вдвічі молодшу дівчину? Продюсер засвітився в закладі з молодицею

Відомий український продюсер Потап здивував аудиторію, показавши, як проводив час з юною учасницею Голосу Каріною Столебою. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати очікували на повернення Насті Каменських та Потапа з Іспанії понад півроку. І лише на початку осені продюсер опинився на батьківщині. Після цього навколо зірки почали ширитися чутки. Зокрема фанати підозрюють, що у його шлюбі зі співачкою є серйозна криза. Пара майже не проводить час разом, і досить холодно згадує одне про одного на публіці.

Потап засвітився в закладі з молодицею

Однак, поки що у зіркового подружжя є офіційна причина знаходитися в розлуці: обидва дуже завантаженні благодійними концертами та заходами. Втім, у Потапа та Насті також знаходиться і час на відпочинок.

Потап засвітився в закладі з молодицею

Нещодавно продюсер оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені в ресторані. На знімках він постав разом з екс-учасницею вокального проекту “Голос. Діти” Каріною Столабою. У блозі дівчина не поділилася, чи вона наштовхнулася на Олексія випадково, чи зустріч була запланованою.

Нагадуємо, що за офіційною версією Потап затримався в Європі через коронавірус та застуджений нерв на обличчі. На початку літа зірка злякав своїх фанатів, з’явившись на відео з перекошенем обличчям. Чоловік не міг не тільки говорити, але навіть приймати їжу.

Даний стан став ускладненням після хвороби. Олексій витратив досить велику кількість часу на те, щоб повернути собі контроль над м’язами обличчя. Втім, шанувальники ставляться досить скептично та прискіпливо до виправдань артиста. Зокрема, репера активно хейтять за його заяву про дистанційне членство у територіальній обороні.

Схожі статті