На кого колишній чоловік Ані Лорак проміняв співачку? Покохав копію зірки, але молодшу та поблажливу

Після невдалого шлюбу Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу почали будувати своє особисте життя окремо. Втім,бізнесмен досяг у цьому питанні більшого успіху.

3 роки тому Ані Лорак та її колишній чоловік Мурат розлучилися офіційно. До суду пара вже не жила разом протягом 2 років. Офіційною причиною розставання стали численні зради бізнесмена.

Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

Ані Лорак розійшлася з коханим і повернулася до колишнього
Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

Через 2 роки у мережі з’явилися чутки ніби співачка зійшлася з екс-чоловіком. Причиною послужили фотографії з вечірки Філіпа Кіркорова, на яких Лорак та Мурат обіймалися, як в старі добрі часи. У той самий час підприємець був у розлуці зі своєю дівчиною Лілією. Подейкували, ніби стосунки між ними були завершені.

А втім, після повернення бізнесмена до України стало відомо, що він знову з Лілією, а про воз’єднання з Ані Лорак навіть мови йти не може. Ще трохи пізніше дівчина заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що скоро стане дружиною турецького красеня.

Колишній чоловік Лорак задобрю нову тещу
Як виглядає наречена колишнього чоловіка Ані Лорак

Імовірно до сих пір весілля не було зігране через повномасштабну війну. Після її початку пара займалася волонтерством, а потім поїхала до Туреччини, де провела деякий час вдома у зірки.

У зв’язку з неймовірним скандалом Ані Лорак забрала свою дочку Софію від Мурата з Москви та передала йому дівчинку в Туреччині. Де знаходилася сама артистка достовірно невідомо, але журналісти схиляються до думки, що вона могла перебувати разом з родиною колишнього чоловіка.

Спостерігаючи за нареченою бізнесмена, шанувальники не можуть втриматися і постійно пишуть про те, що вона дуже схожа на Кароліну. Втім, візажистка Лілія не надто любить подібні порівняння. А з ними їй доводиться зіштовхуватися дуже часто, так як фанати Лорак не впускають можливості підколоти дівчину.

Схожі статті