Дружина Володимира Остапчука розповіла, куди переїхала з України після гучного розлучення (ФОТО)

Христина Горняк після того, як гучно розлучилася з Володимиром Остапчуком, вирішила не мучити себе спогадами та поїхала зимувати до іншої країни і звісно, повідомила про це у своєму instagram.

Тривалий час у мережі обговорювався конфлікт, який виник між шоуменом Володимиром Остапчуком та його другою дружиною Христиною Горняк. Дуже стрімко після спільних фото та відео в соціальних мережах, пара роз’їхалась по інших країнах Європи та уникала будь-яких зустрічей один з одним. Перший час майже ніхто не звертав на це уваги, але згодом, коли закохані припинили викладати фотографії, не вітали один одного з днем народження, аудиторія почала активно обговорювати, що ж не так, і з другим шлюбом телеведучого.

Христина Горняк розповіла де тепер буде жити
Христина Горняк розповіла де тепер буде жити

Насправді справжньої причини досі не було оголошено, але розлучення екс-подружжя вже оголосило. Тому Остапчук виклав на своїй сторінці неоднозначний пост і написав; “всі задоволені?, Ніби-то хтось має причетність до всього того, що сталося. Та ні Христина, ні Володя, не коментують що сталося між ними та змусило прийняти таке радикальне рішення після двох років сімейного щастя та затишку.

Але зараз Горняк вирішила взагалі переїхати до іншої країни та обрала Австрію, а саме Відень. Жінка певно захотіла втекти від спогадів, адже все в Києві нагадує про колишнього чоловіка. Тому у сторіс instagram Христина повідомила, що вже знайшла житло та планує жити там до весни.

Христина Горняк розповіла, де тепер живе
Христина Горняк розповіла, де тепер живе

На рішення жінки також вплинула ситуація з електропостачанням, бо не кожен може звикнути до життя в такому режимі вічної темряви. Тому жінка написала відверто.

Христина Горняк розповіла, де тепер живе
Христина Горняк розповіла, де тепер живе

“Я у себе одна і життя в мене одне. Я обираю себе зберігати та зберегти. Наразі мені ок. Спробувати трошки побути в емоційно-спокійному стані, наскільки можливо” – поділилась Христина.

Отже, поки Горняк зимує у Відні, Володимир працює над новими проєктами в Києві та за його межами, а це означає, що на возз’єднання пари, можна не розраховувати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.