Як виглядало весілля поп-діви Тіни Кароль: розкішна шовкова сукня з дорогоцінним камінням та довжелезна фата

Кожна жінка мріє, щоб така важлива подія, як весілля, пройшла бездоганно. Зірки українського шоу-бізнесу не виключення і ретельно підходять до вибору вбрання на церемонію. Дізнайтеся, як виглядала на своєму весіллі поп-діва, Тіна Кароль.

Мабуть, ні до однієї події жінки не готуються так, як весілля. Ще з дитинства дівчатка мріють, як вдягнуть пишну, білу сукню, підбори, а в локони волосся вплетуть довгу та білосніжну фату. Без сумнівів, сукня нареченої — це найважливіший етап підготування до весілля, кожна деталь повинна ідеально доповнювати іншу, щоб створити розкішний образ.

Саме так Тіна Кароль обирала вбрання для власної церемонії. У 2008 році популярна українська співачка вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Спочатку між колегами були суто ділові стосунки, але серцю не накажеш і простір навколо молодих швидко наповнився любовними флюїдами. Кароль та Огір приховували свій роман від колег та рідних, оскільки прагнули уникнути зайвих пліток і, як відомо, Тіна прихильниця виразу, що щастя полюбляє тишу.

Як виглядала на своєму весіллі знаменита поп-діва Тіна Кароль
Як виглядала на своєму весіллі знаменита поп-діва Тіна Кароль

Але довго приховувати роман знаменитостям не вдалося — Євген зробив пропозицію руки та серця. В одному з інтерв’ю поп-діва зізналася, що з коханим вони таємно одружилися на Мальдівах. Це була її заповітна мрія, яку чоловік виконав для своєї обраниці. Без сумнівів, таке весілля багатьом може тільки снитися. Після повернення з відпочинку молодята просто не мали права залишити рідних та друзів без свята. Тіна та Євген зіграли друге весілля, але вже підтвердивши свої стосунки не тільки на документах, а й перед Всевишнім — обвінчавшись у церкві.

Для церемонії виконавиця обрала довгу, шовкову сукню у модному кольорі айворі, з відритими плечима та пишним подолом. Волосся співачка накрутила у пружні локони, в які вплела довгу, білосніжну фату. Вінчання пройшло у найвідомішому соборі України — Києво-печерській Лаврі, на якій були присутні тільки близькі люди.

Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися у Києво-печерській лаврі
Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися у Києво-печерській лаврі

Подружжя прожило разом п’ять щасливих років. За цей час у родині співачки народився син, Веніамін, який був як дві краплі води схожим на свого батька. Але прожити разом, доки смерть не розлучить, вийшло набагато раніше, ніж планувалося.

Коханий зірки стикнувся з важкою хворобою — рак шлунку. Лікування виявилося марним та у 2013 році Євген Огір помер. Багато років Тіна не могла оговтатись від горя і на сьогодні досі не вийшла заміж вдруге. Проте фанати знаменитості не перестають сподіватися, що скоро їх улюблениця дозволить вкрасти своє серце прекрасному принцу та знову стане щасливою жінкою.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Тіни Кароль — Ліберман Тетяна Григорівна.

Схожі статті