Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна більше не повернеться до України? Акторка вразила українців вчинком

Старша дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна досі проживає в російській федерації і дивує українців своєю поведінкою.

Близько вісьми років тому Ольга В’ячеславівна вперше заговорила про те, що її старша дочка від попереднього шлюбу Антоніна захотіла отримати російське громадянство. Зірка відмітила, що дана позиція не має ніякого відношення до політичної ситуації. Просто дівчина мріяла працювати в одному з московських театрів.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Втім, дуже скоро родина зрозуміла, що реалізувати це бажання буде не так просто. А вже через декілька років Антоніна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і на даний момент виховує від нього двох дітей.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Пара проживає у Підмосков’ї у розкішному маєтку в елітному районі. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Антоніна не сказала жодного слово засудження російській агресії. І хоча у дівчини загинула бабуся, а вся її сім’я залишається в Україні, Тоня не тільки не проявляє власного ставлення до війни, але й продовжує залишатися в російській федерації.

Ольга Сумська спочатку намагалася захистити свою доньку від хейту. Але потім заявила, що не буде виправдовувати власну спадкоємицю. Втім, зіркова матір продовжує любити своє дитя.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Варто відзначити, що Антоніні дісталося від співвітчизників не тільки за мовчання. Через декілька місяців після початку військових дій зірка вийшла на червону доріжку в Москві разом з чоловіком, роблячи вигляд, наче нічого не відбувається.

Також дівчина повністю заблокувала українцям доступ до власної сторінки в соціальній мережі Instagram, що продемонструвало її ставлення до колишніх співвітчизників, адже навіть далеко не всі російські зірки наважуються на такий кардинальний та красномовний крок.

Схожі статті