Розкішні коси і свіжий макіяж: 66-річна Наталія Сумська в стильних легінсах і жовтій блузі перевершила сестру

Наталія Сумська — акторка, яка завжди сповнена творчою енергією та не перестає дивувати майстерністю та потенціалом. Її вистачатиме як на телезйомки, театральну виставу, аби дарувати частинку душі глядачеві, так і на власну велику родину, щоб охороняти домашнє вогнище.

Народилась Наталія Сумська 22 квітня 1956 року у селі на Київщині, в родині відомих на той час акторів. Свою кар’єру розпочала дуже рано, в шість років: на репетиції вистави “Невільник” вперше вийшла на сцену. Але ніколи Сумська не користувалась своїм відомим у театральних кругах прізвищем — всього досягала самостійно.
Навчалася майбутня зірка у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, після чого почала носити горде звання актриси Національного академічного театру імені Івана Франка.
Проте не театром єдиним жила Наталія Сумська. Шанувальники вітчизняного кінематографа знають її за доленосною роллю Наталки Полтавки, де вона постала перед глядачем юною і свіжою дівчиною, якою залишається і донині.

В
Вічно молода Наталія Сумська

Нещодавно у Мережі з’явились світлини, на яких Наталія Сумська у простому одязі без стразів та зайвої мішури глибоким поглядом дивиться у камеру.
На Наталі жовта блуза, що чудово відтіняє темне волосся, яке легкими локонами падає на плечі акторки. Струнка фігура підкреслена світлими легінсами — красуня любить хизуватися шикарними ніжками. Мінімум макіяжу, щоб не сховати природну красу.

Наталія Сумська не менш вродлива, ніж Ольга
Наталія Сумська не менш вродлива, ніж Ольга

Саме ці фотографії сколихнули серця шанувальників. Під світлинами у соціальних мережах зірки компліментів не менше, ніж у молодшої сестри Наталії Сумської, Ольги:

  • “Наша українська Моніка Беллуччі”
  • “Ніжна, мудра, красуня!”
  • “Наталю, яка ж ви прекрасна! Люблю і захоплююсь вже багато років!”

Деякі навіть зауважили, що Наталія нічим не поступається сестрі, а навіть вродливіша:

“Гарніша за Ольгу! Красива, натуральна!”

Коментатори не жаліли теплих слів для Наталі Сумської що ще раз доводить — всенародна любов до артистки не має меж.

Нагадаємо, що у Наталії Сумської є молодша на 10 років сестра — Ольга, акторка театру і кіно.

Схожі статті