Надія Мейхер вперше показала, як виглядає її таємний чоловік Михайло Уржумцев, від якого народила дітей (ФОТО)

Надія Мейхер не надто активно розказує про своє особисте життя, тому всі 8 років, які вона заміжня, таємницею залишалось, як виглядає зірковий обранець. Але нещодавно в мережі нарешті з'явилися фото бізнесмена.

Надя раніше була частиною гурту “ВІАГра”, саме звідти всі знають, хто така Надія Мейхер-Грановська, адже колись, ця жіноча група робила не аби який фурор та дівчата, які входили у склад, стали справжніми зірками. Тому, через сміливі образи та кліпи, відбою від чоловіків у них ніколи не було.

Так і сама Мейхер постійно отримувала купу компліментів та запрошень на побачення від досить успішних та відомих чоловіків. Але у своє особисте життя співачка рідко когось запускає і мало що розповідає журналістам чи колегам.

Надія Мейхер нарешті показала свого чоловіка
Надія Мейхер нарешті показала свого чоловіка

Але факт, що Надя успішно вийшла заміж за російського бізнесмена Михайла Уржумцева розлетілась мережею швидко. Проте крім імені чоловіка та роду зайнятості, ніякої інформації не було й немає досі. Єдине, що може бути правдою про діяльність Михайла це слова близьких друзів родини. Тож, за їх словами Уржумцев обіймає посаду гендиректора російської кампанії, яка займається розвитком модних брендів.

Та більше ніж інформація про нього, народ цікавило те, як виглядає обранець Грановської, молодий він чи ні, які в нього очі, зріст та інші параметри. Але Надя ніколи не викладала з ним ні фотографій, ні відео. Тому багато років це було питання з зірочкою. Але зараз вже можна сказати, що обранець Мейхер досить симпатичний чоловік. Світлі очі, легка сивина та щетина. Тож, тепер всі знають, який типаж чоловіків приваблює співачку.

Надія Мейхер нарешті показала свого чоловіка
Надія Мейхер нарешті показала свого чоловіка

Та ось які стосунки між парою тепер, коли Надія прийняла рішення влаштувати благодійний тур для допомоги Україні, а Михайло залишився у росії та продовжує там працювати. Тобто у партнерів різні погляди на війну, яку розв’язала рф в Україні. А це, може призвести до сімейних конфліктів.

Схожі статті