Злата Мітчелл вразила підписників яскравим макіяжем: навіть зіркова мама Оля Фреймут не вміє так фарбуватися

Донька ревізорки, Злата Мітчелл, проживає та навчається в Америці. Вирвавшись з-під маминого крила дівчина дедалі частіше демонструє дух бунтарства та викладає провокаційні знімки у соціальні мережі. Нещодавно 16-річна леді продемонструвала макіяж, який точно не повторить зіркова мама, Оля Фреймут.

Рано чи пізно діти виростають і намагаються якнайшвидше вирватися з батьківського гніздечка, аби пізнати усі радощі самостійного життя та смак справжньої свободи. Діти артистів не є виключенням, хоча іноді здається, що спадкоємці знаменитостей живуть з батьками, як сир у маслі. Але зазвичай, як тільки підлітки досягають віку, коли можуть жити без опіки та нагляду, намагаються вирватися якомога далі. Особливо це стосується ситуацій, коли виховання у сім’ї було суворим.

Злата Мітчелл, дочка знаменитої телеведучої, Ольги Фреймут, знає на собі, як виховуватися у сім’ї, де мама — директорка школи для панянок і найінтелігентніша леді України. Можна припустити, що дівчинці не давали багато свободи та ретельно слідкували за поведінкою підлітка. Тому тоді, коли Злата вирвалася з-під маминого крила і вдихнула свободу, то вирішила відриватися, як це роблять її однолітки.

Злата Мітчелл зробила макіяж, який не повторить навіть Оля Фреймут
Злата Мітчелл зробила макіяж, який не повторить навіть Оля Фреймут

Зараз дівчина навчається в Американському інтернаті, але встигає поєднувати навчання з розвагами. Мітчелл гуляє з друзями пізніми вечорами, влаштовує вечірки та відкрито демонструє свої стосунки з бойфрендом. Вже не раз дівчина наривалася на шквал хейту, як від своїх підписників, так і від фанатів зіркової мами. Донька ведучою без вагань здатна подратувати публіку відвертими знімками у бікіні, або з величезним декольте, виставивши пишні форми напоказ аудиторії.

Злата Мітчелл вразила підписників яскравим та помітним макіяжем
Злата Мітчелл вразила підписників яскравим та помітним макіяжем

Нещодавно Злата виставила сторіс, де показала новий, яскравий мейк-ап. Так фарбуватися дівчину навчила точно не мама, оскільки сама Оля Фреймут віддає перевагу стриманому макіяжу у пастельних кольорах, інколи вносячи родзинку в образ червоною помадою.

Нагадаємо, що рідний батько Злати, Ніл Мітчелл, проживає у Лондоні.

Схожі статті