Дмитро Монатік вперше зізнався, чому майже ніколи не знімає шапку і це далеко не частина образу

Дмитро Монатік це той самий артист, який має свій власний стиль та виділяється поміж усіх. Його родзинка – це шапка і майже всюди Діма в головному уборі. Тому багатьох прихильників дуже цікавить, чому ж він ніколи не розлучається з шапками.

Багато хто думає, що таким чином Дмитро приховує лисину або має ще  якісь вагомі причини щось сховати під шапками та капелюхами. Діму навіть вже почали порівнювати з відомою колекціонеркою капелюшків Катериною Осадчою та цікавляться, скільки місця у домашній шафі займають шапки Монатіка. Але всі ці питання дуже смішать артиста, тому що причина зовсім інша і це частина образу чи намагання щось приховати.

Чому Монатік не знімає головний убір?

Кілька років тому Дмитро дав інтерв’ю саме Осадчій та відповів на це питання. Річ в тому, що в юності співак займався брейк-дансом і там часто доводилось крутитися на голові. Тому щоб захистити своє волосся, а на той момент воно у Діми було довге та кучеряве, одягав шапку.

“Я так завжди одягався, в 13 років пішов на брейк-данс, почав крутитися на голові та з того часу завжди ходжу отак” – відповів Дмитро.

Також Монатік додав, що не знаєш коли саме прийдеться крутитися на голові, тому він та його друзі постійно захищали голову та волосся від лисини. Адже якщо часто крутитися, то можна спровокувати передчасне лисіння, тому всі й захищали голову. Але Діма зазначив, що у нього поки що лисини немає.

Також Катя запитала, чи важко йому підбирати речі з маленьким зростом, бо колись Дмитро сам казав, що деякі дизайнери з нього сміються. Проте відповідь Діми була така:

“Ні, зовсім ні, мені з роками стало набагато простіше з одягом. Мій образ – це вулична елегантність”.

Тож, для Дмитра це зовсім не образ, а лише звичка та комфорт, а ще спосіб зберегти свої думки й тексти нових пісень.

“Думки треба берегти у теплі, а потім знімати шапку та викладати їх у нові пісні” – сказав артист

А от щодо дому, то там Монатік ні шапки, ні капелюхи не одягає, та каже, що не такий сильний “шапкоман”. Та й додав, що колекції в нього немає, тому що на своїх концертах дуже часто губить аксесуари та приїздить додому з непокритою головою й купує нові.

Схожі статті