Поки вдома немає Федінчика, Наталка Денисенко грає справжнє кохання з Павлом Зібровим

Українська акторка кіно і театру Наталка Денисенко на всю країну показала кохання з легендою української естради Павлом Зібровим, поки її чоловік захищає країну на фронті.

Актриса Наталка Денисенко попри війну продовжує активно вести своє творче життя та брати участь у багатьох благодійних проєктах, кошти з яких відправляються у різні волонтерські фонди для допомоги ЗСУ. До того ж ці виступи є особливими для Наталі, адже майже з самого першого дня її чоловік актор Андрій Федінчик відправився боронити кордони України та потрапив у лави Збройних Сил України. Тому, за останні 8 місяців, Наталя бачила коханого лише кілька разів.

Поки чоловік на фронті Наталка Денисенко грає кохання з Зібровим
Поки чоловік на фронті Наталка Денисенко грає кохання з Зібровим

Жінка не соромиться показувати свої справжні емоції, сльози, страх, занепокоєння через всю ситуацію, яка нині відбувається в країні. Та сидіти й нічого не робити вона не може. Тому влаштовує вечори поезії, бере участь у благодійності від акторської спільноти “ЛОТ”, де багато українських акторів і актрис продають якісь предмети, влаштовують ярмарки, тренування та інші заходи, на яких збирають кошти.

Та при величезної кількості заходів, Наталя не забуває про творчість. Так, жінка разом з Павлом Зібровим зіграла кохання у новому кліпі “Зай” української співачки Анни Трінчер, яка, до речі, є подругою Зіброва. Ця пісня розповідає сучасні історії закоханих пар. Коли дівчата чекають свого коханого з фронту, а молоді люди своїх жінок з-за кордону. Також у картині з’явився чоловік співачки Олександр Волошин, з яким вони нещодавно зіграли пишне весілля.

Тож, для акторки ця історія дуже близька, адже свого чоловіка Андрія вона чекає саме з фронту і дуже переживає з цього приводу, а поки що намагається відволікатися на виховання сина та роботу.

Схожі статті