Ніжний вузький костюм: Неперевершена Катя Осадча розповіла, як миє голову без води

Ведуча Катя Осадча, як і звичайні українці, зараз залишилася без води та світла, її будинок знаходиться біля Києва, а всі околиці столиці з 23 листопада відключені від світла.

Нуль умов для жіночої краси – це не проблема для української ведучої Катерини Осадчої, вона показує красиву світлину в своїх соцмережах і розповідає деякі таємниці.

Катя Осадча, матуся трьох синів і ведуча “Голосу країни” поділилася доволі відверто:

“В нас є денно світло, тепло наших сердець і зв’язок між нами, який значно міцніший за мобільний. Нас хочуть поставити на коліна, найпідступнішими терористичними методами. Сухий шампунь, вода з пляшки, акумулятори і повербанки. Сьогодні збиралася на роботу навпомацки, але нічого, аби скоріше перемога!”

Якщо взяти до уваги, що Катерина Осадча збиралася на роботу в темряві, то виглядає вона досконало. Сьогодні, 24 листопада, зірка телеканалу 1+1 вийшла в світ в неймовірному блакитному костюмі, який підкреслив фігуру журналістки. Біле пір’ячко, яке прикрашає жакет, ідеально доповнює образ теледіви. Це дуже схоже на красивий символізм: наче слід від голуба перемоги, який натякає всім нам, що вже скоро будемо святкувати найголовніший День незалежності нашої України.

Катя Осадча часто обирає український дизайнерів, сьогоденний look не став винятком – вбрання від “Lipa” коштує 11 565 грн, мабуть, це якість люкс.

Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік
Катя Осадча 24 листопада, 2022 рік

Як вам образ Катерини Осадчої?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.