Олег Скрипка розповів, який бізнес допомагає йому тримати гарний рівень життя у воєнний час

Олег Скрипка відомий український співак та лідер гурту "Воплі Відоплясова", який нині дає благодійні концерти та підтримує Україну. Натомість Скрипка має ще один напрям бізнесу, який приносить йому гарний дохід.

Нині Олег активно виступає на різних сценах Європи та дає благодійні концерти, які дозволяють йому зібрати кошти на допомогу армії та людям, які постраждали від воєнних злочинів росії. Але жоден артист зараз не заробляє настільки гарно, щоб можна було прогодувати свою родину та взагалі нормально існувати. Адже за концерти зірки не отримують ані копійки, все відразу йде на благодійність.

Тому, кожен артист намагається знайти ще якийсь засіб заробити гроші, щоб можна було нормально існувати та піклуватися про свою родину. Тому, деякі зірки спокійно говорять про те, що крім співочої кар’єри, вони ще й бізнесом займаються. Він і дозволяє артистам вижити та отримувати непоганий статок щомісяця.

Наприклад, Олег Скрипка розповів, що вже давно займається виноробством, і до речі, його вино є дуже популярним серед українців. Але мало хто знає, що це вино виробляє сам Скрипка. Вино артиста навіть отримувало різноманітні нагороди.

Свій виноградник Олег зробив на Закарпатті, де вирощує сорт білого винограду “Трамінер”. В перервах між концертами, Скрипка їздить на свої виноградники заради того, щоб зібрати врожай та зробити нову партію смачнішого вина. Олег вже готує вино, яке українці будуть пити на перемогу та каже:

“Життя триває і ми маємо жити й робити все, щоб прискорити перемогу, а вино тим паче не повинно втрачати актуальність, адже саме ним ми й будемо святкувати перемогу”.

Тож, виноробство зараз є основним доходом Олега Скрипки, який і дозволяє йому триматися на плаву та непогано заробляти. Щоправда, й роботи на виноградниках вистачає, тим більше вже почалися морози. Тому Олег намагається приділити увагу і концертам і бізнесу.

Схожі статті