Не тільки мама Сердючки Білоконь: всі жінки, з якими цілувався Андрій Данилко від Каменських до Астаф’євої

Андрій Данилко, який більш відомий за своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, виявився справжнім ловеласом та був помічений за поцілунками з відомими жінками українського шоу-бізнесу.

Данилко це один з тих чоловіків, які досі самотні. Артист ніколи сам не піднімає цю тему, проте, він і не приховує той факт, що хоче мати дружину, яку б кохав та дітей, але в його житті з цим поки що не склалося. Та й варто зазначити, що артист вже змирився з тим фактом, що він так і залишиться самотнім. Натомість його вільність дозволяє цілувати відомих жінок просто сцени.

Даша Астаф’єва

Поцілунок з Астаф'євою
Поцілунок з Астаф’євою

Одного разу сталося так, що Андрій потрапив на одне шоу з Дашею, це була відома всім передача “Маска”, де дівчині довелося грати роль норки, а глядачам та суддям її відгадувати. Тобто, Даша ховалась у костюмі та грала певну роль, а всі інші мали вгадати, що за цією маскою ховається саме вона.

Так, на ефір потрапив і Андрій Данилко, який не впізнав ані голосу, ані манери поведінки Астаф’євої, тому, дівчина сказала, якщо Данилко не вгадає, що за маскою ховається вона, то він має її поцілувати. Так і сталося, тому Данилко довелося піднятися на сцену та розцілувати Дашу тричі у губи.

Настя Каменських

Поцілунок з Каменських
Поцілунок з Каменських

Андрій Данилко та Настя Каменських були суддями українського талант-шоу “Х-фактор”, де дуже часто спілкувалися та мали гарні стосунки один з одним. Та одного разу стосунки між Настею та Андрієм вийшли за рамки роботи й дружби.Сталося так, що артисти обговорювали одного з учасників і Каменських довелося підійти до нього ближче. Так, Настя прикрилася рукою, але зі сторони глядачів було видно, що поцілунок у щічку відбувся.

Тож, як бачимо, Данилко цілується не лише з мамою Вєрки Сердючки Інною Білоконь, а ще й з відомими артистками української естради, які до речі не всі є вільними жінками. Наприклад Каменських заміжня за Потапом. Та це ж всього-на-всього поцілунок у щічку, тому Потапенко навіть не приревнував.

Схожі статті