Найгарніший чоловік світу Богдан Юсипчук хизується участю у черговому конкурсі краси: прославляє Україну

Богдан Юсипчук має звання найгарнішого чоловіка у світі, тому не дивно, що він хоче знову і знову підтверджувати його та тримати позиції. Тож, зараз ведучий бореться за звання красеня.

Богдан Юсипчук відомий український актор та ведучий, який зміг завоювати серця мільйона жінок по всьому світові, має бажання в черговий раз довести собі та іншим, що звання “Найгарніший чоловік світу” він отримав не просто так. Та попри це звання чоловік досі самотній, чому так сталося – знає лише він сам, а можливо й не знає, адже як можна впевнено сказати, чому ти самотній.

Такі питання вирішуються на рівні долі, яка й дає нам різноманітні шанси та може звести з потрібними людьми, які можуть стати долею. Та сам Богдан вважає, що має завищені стандарти жінки, яка має бути поруч із ним, бо такої ще не зустрічав.

Натомість Юсипчук не надто акцентує увагу на своїй самотності та продовжує розвивати себе як особистість. Чоловік зміг побудувати досить успішну кар’єру, його сміливо можна назвати зіркою українського шоу-бізнесу, тому що він і грає у кіно, і виступає як модель, і ще бере участь у різноманітних конкурсах краси. Тому, й часу на те, щоб думати про весілля у нього немає.

Цього разу Богдан вирішив поділитися з шанувальниками своєю участю у конкурсі краси та оприлюднив відповідне фото у своєму блозі в instagram. Такий вчинок Богдан вважає як підтримка України на культурному фронті. Адже саме таким способом він прославляє Україну у світі та намагається зробити її більш популярною та привернути увагу на останні події.

Тож, можливо хтось і засудить такі дії Юсипчука, але як не крути, а кожен має робити те, що у нього виходить найкраще. Богдан вміє заявити про себе, тому це й робить та допомагає своїй країні.

Схожі статті