75-річна Ніна Матвієнко живе з Мірзояном замість Тоні Матвієнко: секрети 44-річного зятя і немолодої тещі

Легенда української естради Ніна Митрофанівна Матвієнко живе разом зі своїм зятем. Як так склалося і чому поруч немає дочки виконавиці Антоніни?

Коли Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилася, у останнього була сім’я. Ні дружина, ні діти не завадили чоловіку побудувати стосунки на стороні. Ніна Митрофанівна була категорично проти цього роману, адже вважала, що це гріх. Жінка робила усе можливе, аби призупинити стосунки своєї дочки з одруженим чоловіком, але її старання були марними.

Ніна Матвієнко проживає разом з Арсеном Мірзояном

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Стало відомо, чому Ніна Матвієнко проживає разом зі своїм зятем Арсеном Мірзояном

Врешті-решт, Арсен розлучився і залишив усі свої гроші та майно колишній дружині та дітям. До Тоні він прийшов без копійки у кишені. Тому пара поселилася у будинку Ніни Матвієнко.

Так, знаменитість проживала разом зі своїм чоловіком Петром Гончаром, дочкою Тонею, зятем Арсеном, внучкою Уляною (дівчинка повернулася додому від біологічного батька, коли її мама стала знов заміжньою). А незабаром після весілля в родині з’явилася ще одна прекрасна дівчинка: Тоня народила спадкоємицю Ніну.

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка забрала обидвох дочок та евакуювалася до Європи. Натомість Арсен залишився разом з тещею та тестем. Також зірка багато гастролює, адже зараз дуже актуальні благочинні концерти, гроші з яких рушають на допомогу українцям.

Незадовго до війни Тоня Матвієнко зізнавалася, що вони з Мірзояном нарешті придбали квартиру, і скоро переїдуть з будинку матері. Втім, тим планам не було дано реалізуватися через трагічні події в країні.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну

Зараз ні Арсен, ні Тоня не розповідають, що з їхніми апартаментами і чи продовжується підготовка до переїзду.

Схожі статті