Олена Зеленська розповіла, як президентська донька переймалася думкою одногрупників про неї: “Не сприймуть”

Олена Зеленська розповіла про переживання доньки перед початком навчання в університеті через посаду тата. Дівчина думала, що її можуть якось не так сприйняти.

Чомусь, у нашому суспільстві досі існує розподіл за походженням та статком родини, наприклад, діти бізнесменів та зірок вважаються елітою. І все це лише у суспільства, а самі ж вони найчастіше звичайні діти, яких докучає їхній “особливий” статус в очах оточуючих. Багато дітей впливових людей страждають від того, що їх не сприймають як окрему особистість, а підв’язують до досягнень батьків і навіть не хочуть пізнати їхній внутрішній всесвіт.

Донька Зеленського переймалась через те, як її сприймуть одногрупники
Донька Зеленського переймалась через те, як її сприймуть одногрупники

Так, в одному з інтерв’ю Олена Зеленська видала секрет доньки. Виявляється, перед самим початком навчального року в університеті, дівчинка переймалась тим, як її сприймуть одногрупники. Тому що для всіх оточуючих вона завжди буде президентською донькою.

“Вона дуже переживала за те, як її сприймуть одногрупники, бо всі ж вже знають, чия вона донька. Але мене заспокоїло, що з перших днів вона знайшла собі друзів. І що мене дуже здивувало, що вона з цікавістю поринула у навчання” – розповіла перша леді.

Тож, як бачимо, і у президентських дітей є острах щодо того, як їх сприймуть у суспільстві. Та все це минає, коли на своєму шляху зустрічає гідних людей, яким ти подобаєшся просто як людина.

І, на щастя, донька Володимира Зеленського знайшла своїх людей і тепер почувається спокійно та може навчатися з цікавістю і знати, що до неї ніхто не ставиться як до якоїсь особливої дівчинки та не судить її за посадою батька.

До речі, варто нагадати, що донька Зеленського обрала столичний університет та навіть не планувала кудись виїжджати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.