18-річна донька Меладзе і падчерка Брежнєвої поскаржилась на важкий період життя в Америці: “Я зобов’язана”

Донька Костянтина Меладзе Лія вперше за весь час поскаржилась на своє теперішнє життя в Америці та розповіла, що відчуває та переживає без батька в чужій країні.

Донька відомого продюсера та композитора Меладзе від самого початку повномасштабної війни в Україні поїхала жити за кордон, а саме у США. Там же на фоні останніх подій у рідній країні у дівчини несподівано стався тривожно-депресивний розлад. Це таке почуття вічної тривоги та остраху всередині без видимих на те причин. Але підсвідомість грає з нами в такі небезпечні ігри, що іноді ми самі не можемо зрозуміти, що з нами коїться.

Донька Меладзе поскаржилась на життя в Америці
Донька Меладзе поскаржилась на життя в Америці

Так само сталося й з Лією, але дівчина на своє життя не жаліється, бо вона розуміє, що є люди, яким набагато важче та вони знаходяться у великій небезпеці.

“Я не стану зараз виставляти на показ свій біль і не хочу навіть ставити його поруч із тими страхами і болями людей, які зараз знаходяться у небезпеці. Я помічаю всі свої привілеї у цьому житті. Я знаю, що свої привілеї я зобов’язана використати тільки на користь людям” – висловилась донька Меладзе.

Також дівчина зазначила, що вона навчається на психотерапевта та у подальшому житті вона планує працювати з тиси людьми, які постраждали від російської агресії, бо вважає це своїм боргом.

Та зрештою і їй також не надто легко перебувати в Америці, коли в її рідному краї йде жорстока війна, яка забирає життя мільйонів людей, руйнує домівки, відбирає близьких та друзів і збирає з лиця землі наші міста, які за цей час стали для всіх надто близькими.

Донька Меладзе поскаржилась на життя в Америці
Донька Меладзе поскаржилась на життя в Америці

“Зараз мені також важко, тому що в моєму домі йде війна, мені важко, тому що я намагаюсь вийти  з тривожно-депресивного розладу. Мені важко, тому що все це сталося в мої 18 років, коли я маю працювати, вчитися і вибудовувати життя в Україні”  – розповіла Лія.

Та попри свої проблеми, донька Костянтина не дозволяє собі розслаблятися та жити так, ніби нічого не відбувається. Лія дуже хоче повернутися додому та допомагати людям побороти психологічні розлади, але спочатку їй варто розібратися зі своїм нелегким станом

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".