34-річний Дантес розповів про стосунки з 70-річною мамою, яка стане свекрухою Кацуріної: “Я мамусін синок”

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес вперше розповів про стосунки з власною матір'ю, якій вже 70 років. Усі деталі в нашій статті.

Для фанатів Володимира Дантеса ніколи не будо секретом, що він знаходиться у прекрасних стосунках зі своєю матір’ю, дуже любить її та поважає. Зокрема знаменитість постійно показував, як проводить з нею час, жартує, тощо.

І лише нещодавно публіка дізналась, що насправді Дантес ставився до своєї матінки таким чином не завжди, і колись мріяв бути подалі від неї.

Вова Дантес вперше розповів про свої стосунки з немолодою матір’ю

Про це зірка розповів в ексклюзивному інтерв’ю для YouTube-каналу “РОЗМОВА”. Володимир визнав, що помилявся щодо ставлення до своєї матері, але зараз помічає, що не тільки нею дуже зблизився, але й успадкував від неї найяскравіші риси характеру. Наприклад, вмінню жорстко жартувати він завдячує саме їй.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт

“Я мамусін синочок. Я – мамина квіточка. Я завжди хотів бути подалі від мами. Типу максимально. Хоча з роками усі ці мамині приколи, мамині слова, вони дійшли до мене. І зараз ми прямо супер спілкуємось”

Також зірка розповів і про власний досвід батьківства. Хоча ще рік тому Надя Дорофєєва заявила, що вони з Дантесом не є чайлдфрі, Вова зізнався, що саме такої думки і дотримувався увесь цей час. Втім, його нова обраниця Даша Кацуріна є матір’ю двох маленьких дітей, і Вова прекрасно справляється з роллю вітчима.

Чоловік змінив свою думку на рахунок батьківства, і готовий віддавати свою енергію та сили на дітей, навіть якщо вони не є рідними дітьми зірки. Знаменитість зізнається, що багато чому навчився і дуже вподобав отриманий досвід.

Схожі статті