Ринок розкішних колишніх Потапа: як виглядають після розриву з ним Горова, Каменських, Андраде, Дорофєєва

Відомий український продюсер та виконавець Потап ніколи не працював за принципом, багато підопічних – більше грошей. Він завжди намагався робити якісні проєкти, але згодом і вони його покинули.

Чомусь, останнім часом так складається, що від Потапа уходять всі жінки, і зараз ми не говоримо про особисте. Це стосується роботи, адже від Потапенко почали бігти всі його артистки: Дорофєєва, Андраде, Каменських та навіть партнерка Горова. Це, звісно, дивно, але ж на це є певні причини.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя стала першою, хто навалився розірвати робочі стосунки з Потапом, точніше, зробити їх зовсім іншими. Всі ми пам’ятаємо дует “Потап і Настя”, який дуже любили та наспівували їхні пісні всюди. Але в якийсь момент співачка вирішила, що вона хоче співати сольно. Тому, згодом дует припинив своє існування, проте з’явилась NK. І варто зазначити, що кар’єра Каменських після розпалу пішла у гору. Та й сама дівчина стала виглядати набагато краще, вона схудла, змінила стиль одягу та перетворилась на справжню леді.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Надя прийшла до Потапа зовсім юною та нічого не тямущою у шоу-бізнесі. Відразу ж  дівчина писала працювати під надійним крилом продюсера та колеги Позитива. Надя й уявити собі не могла, які двері відчиняться їй. Та коли Дорофєєва зрозуміла, що вже стала популярною, то почала розмовляти з Позитивом та Потапом, що хоче співати сольно. Так і вийшло, тепер ми бачимо Надю як успішну, красиву й талановиту сольну співачку.

Мішель Андраде

Мішель Андраде
Мішель Андраде

Молода болівіянка потрапила у творчі руки Потапа також дуже юною та недосвідченою, все що вміла Мішель – красиво співати, а вся інша робота дісталась Потапенко. Саме через це, через багато років сумісної праці, Андраде пішла від Потапа. Дівчині набридло бути просто співаючою головою, вона й сама хоче розв’язувати якісь питання, тому відправилась у самостійне плавання і вже випустила альбом.

Ірина Горова

Ірина Горова
Ірина Горова

Ірина починала працювати з Потапом з самого початку. Вони разом заснували продюсерський центр, який існував десятки років, виростили багато успішних артистів. Але тепер і Горова пішла від Потапа і більше не буде з ним співпрацювати. Тепер жінка самостійно веде бізнес і продюсував зірок. Та варто сказати, що в екс-подружжя вже давно розійшлися думки щодо роботи продюсерського центру.

Схожі статті