Стала мамою його дітей і була готова заради нього на все: Могилевська показала кохання усього свого життя

Свого часу знаменита українська співачка Наталія Могилевська була достатньо удачливою, щоб прожити велике кохання. Як виглядає чоловік, що підкорив серце артистки?

Після невдалого союзу з Дмитром Чалим та зневіри у шлюбі, Наталія Могилевська швидко змогла влитися у ритм та знайти нове кохання. І варто відмітити, що серед чоловіків, які траплялися на шляху артистки був той, хто зміг закарбуватися у її серці надовго.

Бізнесмен Єгор Долінін, який на той час самотужки виховував трьох дочок від попереднього шлюбу змусив співачку не тільки переїхати до нього, але й стати мамою його спадкоємицям. Співачка настільки прив’язалася до дівчат, що почала бажати появи власної дитини у своєму житті.

Наталія Могилевська показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталія Могилевська показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Так, саме у стосунках з Єгором Наталія вперше заговорила про те, що мріє стати матір’ю і буду робити для цього усе можливе. Однак, не судилося.

Неймовірно ніжні відносини з обранцем також були затьмарені: Наталія Могилевська не могла розподілити роботу та особисте життя, через що ледь не втратила свого коханого. Рішення проблеми здавалося шанувальникам артистки дуже оригінальним та неочікуваним — співачка придбала квартиру поруч з квартирою свого коханого. З того часу, коли в Могилевська хотіла почати працювати, а знаходилася вдома, просто переходила у власне житло.

Як виглядає чоловік, у якого Могилевська закохалася настільки, що придбала квартиру поруч
Наталія Могилевська показала чоловіка, який став коханням усього її життя

Втім, усі старання були марними, адже це кохання згасло. З часом і Наталія, і Єгор почали виходити в люди з іншими людьми. Аудиторія здогадалася, що стосункам настав кінець, а молоді люди намагаються жити одне без одного. Тим не менш, Могилевська завжди відгукувалися про Долініна, як про гідну людину та кохання усього її життя.

Схожі статті