Українські актори, які стали заручниками одного амплуа: Сумська — Росксолана, Кошмал — Женя із Сватів

Насправді існує багато українських акторів, які стали заручниками одного образу, тобто, зіграли таку роль,яка стала визначною та глядачі спримають їх саме за одним образом, до якого звикли.

Якщо казати чесно, то таких акторів існує безліч, тому що у кожного є така роль, яка відбивається в пам’яті глядачів і саме вона вважається дуже визначною та яскравою, але попри це актори мають цілий список ролей, яких глядачі просто не хочуть помічати та змінювати своє ставлення до актора. І це нормальна практика, але ми вирішили розповісти про тих акторів і акторок, які насправді надовго застрягли в одному образі.

Анна Кошмал

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Аня зіграла безліч ролей в українському кіно, але для багатьох вона все ж таки залишається Женею Ковальовою із легендарного серіалу “Свати”. Не є секретом, що це перша серйозна роль акторки Анни Кошмал, яка і зробила дівчину відомою та затребуваною серед режисерів і продюсерів, але скільки б ролей не було на шляху Ані, і до речі дуже професійних та цікавих, з різними образами та життєвими обставинами, її все ще сприймають як Женю із “Сватів”.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Ольга відома українська акторка театру і кіно, яку все ще сприймають як українську Роксолану. Неважливо скільки десятків ролей Оля зіграла у кіно та на сцені театру, але для українців вона все ще залишається тією самою 17-річною Роксоланою.

Костянтин Войтенко

Костянтин зіграв величезну кількість ролей, але для глядачів запам’ятався як ботанік та коханий наречений Каті з серіалу “Коли всі вдома” Паша.  Чомусь, саме ця роль став визначною для Войтенко і тепер його образ назавжди залишиться – улюблений “Пірожуля” Каті. яку зіграла Альона Алимова, відома українська актриса театру та кінематографу.

Схожі статті