Був Пушкін, а став — Птушкін: кияни перейменували парк в столиці на честь ведучого “Орла та Решки” Антона

Антон Птушкін — популярний український ведучий та блогер, ставший відомим завдяки участі в тревел-проєкті "Орел та Решка". Нещодавно, неочікувано для самої зірки, у столиці з'явився парк, названий на його честь.

За часи існування проєкту “Орел та Решка” українські глядачі встигли познайомитися більш ніж з двома десятками телеведучих. Одні полюбилися вибагливому шанувальнику одразу, як то, наприклад, Андрій Бєдняков чи Леся Нікітюк, інші — нарвалися на хвилю хейту та критики. Деякі ведучі програми, яких полюбив глядач, були з росії, і зараз, коли Україна переживає війну та буремні часи, призабули, що й самі були частиною українського проєкту і жодним словом не обмовилися о припиненні бойових дій.

Проте є один ведучий, який запам’ятався та виділився найбільше. Антон Птушкін — простий хлопець, родом з Луганської області, в молоді роки працював у нічному клубі ді-джеєм та художнім директором, у 2012 році перебрався до столиці, з бажанням показати світу, що він вартий більшого визнання. У Києві хлопець працював на радіо та навіть створив власну радіостанцію. Як і мільйони українців, Птушкін дивився та любив проєкт “Орел та Решка”, поки у 2017 році й сам не захотів стати його частиною.

Антон Птушкін продовжив подорожувати світом після уходу з Орла та Решки
Антон Птушкін продовжив подорожувати світом після уходу з Орла та Решки

Майбутня зірка проєкту записав пробне відео та, зі слів Антона, його одразу взяли у команду. 65 випусків Птушкін з членами програми колесив по планеті та став улюбленцем мільйонів глядачів за свою щирість, відкритість, доброзичливість, непідробну харизму, а також, за гострий розум. Існує думка, що Антон був одним з найдосвідченіших ведучих “Орла та Решки”, але у 2018 оголосив, що покидає тревел-шоу. Справжні причини такого стрімкого рішення публіці невідомі й досі, але знаменитість не зник з радарів та продовжив мандрувати найдивовижнішими куточками світу вже самостійно, створивши власний ютуб-канал, який за кількістю переглядів переплюнув навіть “Решку”.

Антон Птушкін був одним з найулюбленіших ведучих публіки
Антон Птушкін був одним з найулюбленіших ведучих публіки

З початку повномасштабного вторгнення Антон займається волонтерством та придбав пікап для потреб ЗСУ. Нещодавно в Києві з’явився парк імені Птушкіна. Але це було не рішення місцевої влади, а ініціатива громадян. Раніше цей парк був присвячений О.С. Пушкіну, і на думку жителів міста, з 24 лютого в Україні не повинно залишитися нічого, що може бути присвячено російським митцям. Тому на вивісці парку охочі самостійно дописали букву “Т”, щоб утворилося прізвище Птушкін.

Кияни перейменували парк імені Пушкіна, перетворивши на Птушкіна
Кияни перейменували парк імені Пушкіна, перетворивши на Птушкіна

“На нашу думку, мандрівник Антон Птушкін зробив для України більше, ніж поет Пушкін. Тож на парку Києва ми точно не зупинимося”, — прокоментували перейменувачі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.