ТОП найгірших страв на кухні “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво втратив дар мови від такого фіаско (Відео)

На кухні МастерШеф готувалися як найвишуканіші страви, так і найгірші. Примітно, але конфузи у кулінарному проєкті запам'ятовуються набагато краще. Давайте згадаємо їх.

Для шанувальників кулінарного проєкту МастерШеф зовсім не секрет, що далеко не всі учасники могли впоратися з поставленими завданнями, і у кожному сезоні ставалися неймовірні конфузи, які важко викинути з пам’яті. Давайте згадаємо, чиї страви виглядали та смакували найдивніше.

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

У 3-му сезоні учасник Володимир приготував страву, яка мала асоціаціюватися з іншою учасницею Мариною. Абсолютно усі присутні в студії, а також глядачі здогадалися, на що був схожий приготований м’ясний рулет на тарілці. І навряд саме такого результату очікував творець даного шедевру.

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

Не менш неапетитно виглядав “Наполеон по старовинному рецепту зі згорілими коржами”. Ектор був настільки здивований навіть самою презентацією, що був готовий до того, яким цей десерт виявився на смак.

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

Іншій учасниці вдалося досягти протилежного ефекту — моторошного. Її презентація буквально налякала Ектора, який був дуже здивований наскільки тривожно виглядає м’ясо та соус.

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

Суп-пюре, який був більше схожий на горохову кашу з сухарями неймовірно розлютив колумбійця і довів до сміху усю студію. Деякі учасники буквально опускали свої обличчя, щоб оператори не змогли відзняти, як вони посміхаються.

ТОП найгірших страв на кухні МастерШеф

Часом, для того щоб оконфузитися абсолютно не потрібно старатися. Один з учасників для презентації просто поклав на тарілку половину батону, що також не залишило байдужим розгніваного Ектора. Шеф в свою чергу запитав учасника, скільки часу в нього пішло на реалізацію даної ідеї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.