Ведучий шоу “Орел і Решка” Євген Синельников нарешті поділився причиною розлучення: “У тебе інше життя”

За останні декілька років серед зірок українського шоу-бізнесу будь багато розлучень. Не обійшла стороною ця тенденція і родину Євгена та Олени Синельникових. Нарешті Євген привідкрив завісу особистого життя і розказав, чому вони з дружиною розійшлися.

Режисер та ведучий тревел-шоу “Орел і Решка” 40-річний Євген Синельников влітку вдруге у своєму житті одружився. Його обраницею стала Наталія Кліпа, яка, взявши прізвище чоловіка перетворилась на Наталію Синельникову ще в серпні цього року. Тоді вони зіграли весілля на подвір’ї власного дому ведучого в післявоєнній Бучі. Пропозицію коханій чоловік зробив ще в березні, коли вони знаходились в окупації — не хотів втрачати ані хвилини життя.

Євген Синельников зі своєю другою дружиною Наталею

За словами Євгена вони з Наталею, так як і з колишньою дружиною, навчалися разом в університеті. Ще тоді між ними промайнула іскра, але молоді люди проігнорували цей знак долі, але, як бачимо, доля наздогнала їх через два десятиріччя. Тоді 18-річний Женя Синельников одружився зі старшою на 2 роки Оленою.

Євген та Олена Синельникови

Подружжя Синельникових було разом 20 років, разом виховували 10-річного сина Олексія. Другою їх дитиною став проєкт “Орел і Решка”, над яким вони разом працювали: Олена — генеральна продюсерка шоу, а Євген став у ньому режисером, а згодом і ведучим. Проте, саме телепередача “Орел і Решка” зіграла з подружжям злий жарт, ставши фатальною в їх житті.

Євген Синельников з сином

Одразу після розлучення Олена Синельникова розповідала:

“На “Орлі та Решці” в основному всі розлучаються. Практично всі, у кого тривалі стосунки і хто довго працює на проєкті. І ми з Женею розлучились.”

Зараз і Євген в інтерв’ю прокоментував причину, через яку пара більше року вже не разом. За його версією, все через щільний графік, який був у них на проєкті:

“Ти з року 9 місяців десь. У тебе інше життя. І коли ми десять років як подружжя, але чужі люди… Ми зрозуміли, що живемо різним життям. Навіщо це штучно продовжувати?”

Не зважаючи на те, що Олена та Євген розлучилися, вони підтримують дружні стосунки. Їх 10-річний син Олексій рівноцінно проводить час як з мамою, так і з батьком.

Нагадаємо, ведучий Євген Синельников з початку війни опинився в окупації в Бучі разом зі своєю сім’єю та родиною на той час майбутньої дружини.

Схожі статті