Зухвала Ксенія Мішина несподівано показала ті частини тіла, які бачив лише Еллерт: “Що може бути краще?”

Українська актриса Ксенія Мішина завжди демонструвала дуже стриману поведінку та не дозволяла собі зайвого, але останнім часом щось змінилося.

Мішина брала участь у шоу “Холостячка”, куди прийшла з метою знайти своє кохання і ще більше зрозуміти себе завдяки спілкуванню з чоловіками. На проєкті Ксенія демонструвала себе як дуже принципова жінка. Вона акцентувала увагу на способі життя кожного з чоловіків, на виховання, на розмови та робила свої висновки.

Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт
Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт

Натомість сама ж холостячка була вимогливою до кожного і поводила доволі скромно. За весь сезон у Мішиної не було жодного зухвалого образа. Та й поведінка Мішиної ніколи не виходила за рамки.

Та останнім часом Мішина почала відкриватися підписниками зовсім з іншої сторони. По-перше, акторка стала більш активно вести сторінку в соціальній мережі instagram. А по-друге, Ксенія стала якоюсь відвертою, тобто вона вже не боїться викласти фото у спідній білизні під час занять йогою. Чи продемонструвати свої кулаки преса у танці. Всі ці фактори трохи розмежовують ту Мішину, яка обирала собі супутника по життю на проєкті.

Мішина показала те, зо бачив лише Еллерт
Мішина показала те, що бачив лише Еллерт

Та остання історія з душу, де Ксенія одягає халат і ненавмисно демонструє те, що міг бачити лише Саша Еллерт. До речі, можливо саме він і вплинув таким чином на Мішину, адже у стосунках пара перебувала довго і вони один в одного чомусь навчалися.

А взагалі, іноді жінки й самі не помічають, як в один момент відмовляються від своїх принципів і це нормально, тому що кожного дня в нашій свідомості відбувається трансформація, яка змінює нашу поведінку та якісь речі ми починаємо сприймати інакше. Так само і Мішина, тим паче акторка займається різними духовними практиками.

Схожі статті