Катя Осадча показала новий образ: чим зацікавила цього разу

Осіння прогулянка у синьому луці.

Відома українська ведуча Катя Осадча любить проводити час з родиною і подорожувати.

Цього разу зіркова мама вирушила на прогулянку осіннім лісом з молодшим сином Іваном. Про це вона розповіла у своєму блозі, виклавши серію осінніх світлин. На фото зірка одягнена у синю з металевим блиском куртку, білу шапку з сірим помпоном, сині спортивні штани і білі кросівки. На обличчі зірки взагалі немає макіяжу.

У підписі під знімком Катя осадча розповіла, що любить осінь і поцікавилася у підписників яка їхня улюблена пора року.

Шанувальники телеведучої, як виявилося, найбільше люблять осінь і весну. Проте були і ті, хто обожнює літо.

Нещодавно ведуча ділилася знімками з осінньої прогулянки. На них Катя Осадча позувала у легких сукнях з невеликим принтом і показала природну красу без макіяжу.

Днями телезірка виклала допис, у якому поміркувала на тему подій у Білорусі. На фото Катя Осадча постала у білому костюмі з червоною вставкою і червоному береті.

Під дописом зоргорілася дискусія. Одні попросили ведучу не втручатися в політику і не коментувати того, чого не розуміє. А інші – подякували за підтримку.

Ведуча ніяк не прокоментувала висловлювання хейтерів, але залишила допис на своїй особистій сторінці.

Тоді ж на офіційній сторінці “Світського життя” Катя Осадча опублікувала світлини, на яких спілкується з українськими та білоруськими гуртами після спільного концерту у Stereo Plaza. На світлинах ведуча у тому самому костюмі, що й на світлині під скандальним дописом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.