Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу пояснив своє рішення залишитися в Україні: “Це моя батьківщина”

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше прокоментував свою позицію щодо України та свого місцеположення.

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу прийняв рішення залишитися в Україні. Чоловіку вдалося налагодити свій бізнес, а також щільно увійти в круги впливових підприємців. Його рідна сестра також перебралася до України та має власний ресторан.

Після початку повномасштабної війни Мурат залишився в Україні та разом зі своєю нареченою Лілією допомагав біженцям дістатися кордону. Декілька разів чоловік їздив на свою Батьківщину в Туреччину, але завжди повертався в Київ.

Мурат Налчаджиоглу пояснив своє рішення залишитися в Україні

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з'явилася ще одна донька
Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу пояснив своє рішення залишитися в Україні

Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на питання, яке цікавило більшість його підписників: чому Мурат не покинув Україну, маючи на це повні юридичне та моральне право. Адже деякі українські зірки-чоловіки повтікали за кордон. Відповідь вияаилася досить вичерпною:

“У нас говорять так: твоя батьківщина не де ти народився, а де ти живеш, де ти відчуваєш себе вільно, справжньою людиною, і живеш з честю. Тому, я відчуваю себе тут такою людиною”, – цитує Мурата УНІАН.

Нагадуємо, що Ані Лорак після 24 лютого забрала єдину дочку Софію з Підмосков’я та перебралася в Іспанію. Рішенню емігрувати в Європу передували півроку мовчання та відсутності в медіапросторі. На даний момент виконавиця визначилася зі своєю позицією: розбиратися в політиці або ділитися власною думкою не буде, а краще — даруватиме людям любов та свою творчість. Далеко не всі українці оцінили такий підхід.

Схожі статті