Боб-каре з чубчиком і без: кому більше пасує найтрендовіша зачіска — Олені Зеленській чи Олені Кравець (ФОТО)

Для того, щоб жінці підходив будь-який костюм або кофтинка, необхідно лише замінити зачіску та зняти окуляри. Окуляри ці пані не носять, а от зачіски змінюють залюбки — від екстремально короткого бобу "під хлопчика" до витонченого подовженого каре.

Близько півтора роки тому Олена Кравець, зірка “Квартал 95” та “Жіночого кварталу” вразила всіх зміною іміджу, відрізавши своє біляве волосся нижче плечей, та шокувала шанувальників коротким стильним боб-каре з гривкою до рівня брів. Прихильники розділилися на два табори: ті, хто залишився в захваті, та ті, хто наполягав на тому, що артистці не личить нова зачіска.

Олена Кравець з модним ультракоротким бобом

Однак, не всі знають, що подібна довжина волосся в Олени Кравець вже була, але багато років тому — ще під час навчання у школі та на початку кар’єри в КВК, коли вона була маловідомою гумористкою-студенткою.

Зачіска Олени Кравець тоді і зараз

Іншою відомою поціновувачкою короткого волосся була й Олена Зеленська, яка за часів молодості відрізала волосся під дуже модний тоді короткий рваний боб з гривкою навскіс, вкладаючи його гелем для більш недбалого ефекту. Але навіть такий образ бешкетниці дуже пасує Першій леді.

Експерименти із волоссям Першої леді

Зараз ці дві красуні зупинилися на дуже вигідній довжині — подовжене каре. Така стрижка вигідно підкреслює риси обличчя, візуально видовжуючи його, а також приховує всі недоліки. З такою зачіскою постава виглядає рівною, а шия більш довгою. Така стрижка наче магніт притягує усіх модниць, адже вона легко викладається, не потребуючи особливих маніпуляцій.

Стильні рішення від Олени Зеленської

Що Олена Зеленська, що Олена Кравець виглядають приголомшливо, хоча Перша леді обрала для себе варіант без чубчика, а артистка “Квартал 95” відрізала трендову гривку-шторку. Також обидві пані демонструють різноманітні варіанти, як вкладати волосся.

Зачіски відомої “кварталівки” Олени Кравець

Дружина президента, згідно етикету та статусу, надає перевагу стриманим образам, прибираючи волосся в пучок на потилиці. А на менш офіційних заходах зупиняє свій вибір на розслаблених хвилях.

Красуня Олена Зеленська

Хвилі полюбляє і Олена Кравець. Але на останніх світлинах можна побачити, як їй личить пряме волосся на прямий пробір з дещо підкрученими кінчиками. Таку зачіску вона поєднує з модним аксесуаром — капелюхом із широкими полями.

Нагадаємо, Олена Кравець стала хрещеною матір’ю Олени Зеленської.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.