Надя Дорофєєва відбирає у Кацуріна не тільки джинси, а ще й кофти: а речі Дантеса ніколи не носила

Надя Дорофєєва останнім часом трохи змінила свій стиль. В її гардеробі стали з'являтися переважно чоловічі речі, а саме речі її нового обранця Михайла Кацуріна і це дещо дивує публіку.

Одяг Наді завжди був досить сміливим та об’ємним. Це на сцені Дорофєєва одягає красиві сукні, костюми, які підкреслюють фігуру, підбори, робить пряме волосся та фарбується. А от у повсякденному житті все зовсім інакше. Дівчина почувається комфортно у речах в стилі оверсайз, коли вони не мають певного розміру і не обмежують дії.

Дорофєєва одягає речі Кацуріна

Дуже часто можна помітити співачку у великих худі, світшотах, широких штанях, іноді навіть спортивних, у широких джинсах та у кросівках. Тобто образ справжньої леді Надія залишає на сцені.

Останнім часом мережею ширяться фотокартки, де Дорофєєва залюбки одягає речі свого коханого ресторатора Михайла Кацуріна. Це можуть бути різні кофтинки, світшоти, худі й так далі. Напевно, дівчині не вистачає часу аби насолодитися його запахом та атмосферою затишку, що вона вирішує позичувати його речі та навіть демонструвати це у соціальних мережах.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

А от у кліпі “Щоб не було” з Мішею Надя вирішила навпаки підкреслити свою жіночність, можливо, тому що саме так вона себе й почуває разом з новим партнером. Та пісня вийшла дуже зворушлива й іншого образу там навіть уявити не можна. Натомість пори чесність артистки вона через цей трек-сповідь все одно потрапила під хвилю хейту. Але зараз Надя вже не звертає на це уваги, адже це її почуття і їх з Кацуріним особиста справа, головне, щоб відчувалося щастя.

Дорофєєва носить речі Кацуріна

Варто сказати, що у шлюбі з Дантесом за Надією такого не помічалося, співачка завжди носила свої речі, принаймні вона не демонструвала, що одягає кофти Володимира, хоча він на той момент, був її рідним чоловіком.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.