Лідія Таран вперше розповіла про навчання у Франції у 45 років: “Не вважаю себе прям вже древньою, але”

Українська телеведуча Лідія Таран зараз живе у Франції, де вступила у вищий заклад та опановує нову професію, але яку, Ліда так і не говорить. Проте жінка розповіла про своє навчання за кордоном.

Вже кілька місяців Лідія разом зі своєю єдиною донькою від Андрія Доманського Василиною вимушено покинула межі рідної України й тепер живе у Франції. З початку Таран не знала, що їй робити та як будувати своє життя за кордоном. Тому подалась у волонтерську діяльність, але згодом зрозуміла, що треба якось розвиватися і щось робити.

Звісно, у Ліди не все було так безнадійно, адже роботу у медіахолдингу вона не втратила і залишилась у команді ТСН, тільки тепер у ролі кореспондента з іншої держави. Також, Лідія вирішила, що цього їй буде замало. Саме тому жінка у свої 45 років прийняла рішення про здобуття другої вищої освіти.

Та тільки про спеціальність, яку вона обрала – мовчить. Відомо лише те, що це щось креативне і зможе допомогти Лідії у журналістиці. Тож, вже завершується перший семестр у вищому закладі Таран і вона вирішила трохи розповісти про процес.

“Універ мене дуже радує креативом – наприклад, тут вже почався еваль – це оцінювання і моя улюблена рубрика – вгадай формат екзамену” – написала Ліда.

Також жінка пожартувала з приводу написання мемуарів, які, у своєму житті поки що писати не збиралась, але довелося.

“Я в університеті зараз вчусь. Французькому, французькою. І не вважаю себе прям вже древньою, але думала, що писати мемуари мені ще зарано. А виявилось – вже на 80 сторінок запізнилася. Мемуари значить – тут в універі це зовсім не спогади – а дипломна робота. Тобто одна з моїх необхідностей тепер”.

Ось такі цікаві ситуації трапляються з Лідою під час навчання у Франції, але їй все під силу, адже це цікаво і корисно. До того ж знання ніколи не бувають зайвими, особливо ті, які здобуваються на міжнародному рівні.

Схожі статті