Наталія Могилевська показала чоловіка, якого запросила на власну виставу: проміняла Яму на красеня з шевелюрою

Наталя Могилевська дуже відома українська співачка, яка завжди вміла здивувати свого глядача. Її пісні знає навіть дитина, адже це справжні хіти, які не підвладні часу.

Зараз Могилевська дуже активно продовжує свою творчість, навіть попри війну, вона співає і дає великі концерти та навіть вистави. Які торкаються серця й душі глядачів. Не секрет, що Наталя протягом всіх 9-ти місяців війни активно допомагає Збройним Силам України та людям. Артистка виступає перед військовими, підіймає їх бойовий та дарує позитивні емоції.

Також, Могилевська одна з тих, хто співає у метро для людей, її не бентежить як це виглядає чи що про неї говорять. Зірка впевнена, що спів – це її зброя, та зброя України, і саме він лікує та підбадьорює на нові звершення та перемоги.

Кожен зараз переживає свій біль та свої емоції, яким дуже складно не піддатися. Тому Наталя вирішила показати, що кожен, хто думає, що він такий один не правий. Таких багато.

Ідея артистки – це власна моновистава, яка демонструє історії звичайних українців. Їх життєві ситуації, які вони переживають зараз. Щемливі фотографії та відео. Це все Наталя зібрала до купи та представила у театрі імені Лесі Українки під назвою “Я вдома”.

На прем’єру Наталя особисто запросила продюсера Володимира Завадюка, який, спершу не дуже хотів йти, але потім артистка запевнила його, що він не пожалкує.

“Колеги знають, що я не так часто ходжу на великі концерти. Проте черговий дзвінок від Наталки переконав, що варто йти. Адже, за словами, це її новий успіх… попри сльози. Я скажу більше, це нова Могилевська. Драматична і глибока актриса” – написав Завадюк.

Цікаво, чому Наталя запросила саме Володимира, особисто, та ще й не одноразово. Можливо артистка просто хотіла зарекомендувати себе, як акторку і показати успішному продюсеру свій інший талант.

Схожі статті