Потап вразив зізнанням про емоційні скандали з Настею Каменських та рішення розійтися: “Ти хто така”

Роками Потапу та Насті Каменських вдавалося приховувати правду про статус своїх стосунків. Лише після зізнанні у шлюбі зірки розповіли, через які скандали їм довелося пройти.

Про те, що Потап та Настя та Настя Каменських разом, стало відомо не так давно. Зірки поставили на вуха усю мережу, оприлюднивши весільні кадри. Новина здавалася настільки дивовижною, що користувачі мережі навіть не одразу повірили у те, що відбувалося майже у них на очах.

Зокрема, більшість фанатів були впевнені, що Потап та Настя просто знімають новий кліп і за допомогою весільної тематики вирішили попіаритися. Варто відмітити, що і піар вийшов непоганий, адже після торжества Настя Каменських навіть зняла дуже успішний кліп у весільній сукні. А Потап сколихнув мережу композицією, яку присвятив дружині.

Потап публічно пригадав, як скандалив з Настею Каменських

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Потап розсекретив автора пісень Каменс

Саме тому знаменитостям довелося підтвердити новину після торжества. Через деякий час Потап дав ексклюзивне інтерв’ю для ЖВЛ, в якому розповів, як саме прийняв рішення зробити Каменських своєю дружиною.

Зірка зізнався, що на початку творчого шляху з Настею вони сильно скандилили. Каменських сварила їхній репертуар і це сильно ображало Олексія.

“Вона говорила: “Це л*йно, я не хочу це співати”. Я автор, я вже відомий, у мене концерти, ти хто така, щоб таке говорити…”

Та коли співачка не захотіла більше співати дуетом, Потап зрозумів, що втрачає не просто партнерку. Він відпустив співачку, але натомість попросив її стати його дружиною.

Підкорювати серце своєї благовірної йому довелося досить довго, але він доклав усі свої зусилля, щоб повернути у своє життя жінку, яку на початку спільної роботи ненавидів. Варто відмітити, що Настя Каменських майже ніяк не коментує зізнання чоловіка про колишні скандали, але охоче розповідає про їхнє щасливе подружнє життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".