Леся Нікітюк показала красеня, з яким наряджала новорічну ялинку: не Притула, не Педан і не Заливако

Зараз наприкінці грудня, більша половина українців вже встигли нарядити ялинку та влаштувати в будинку новорічну атмосферу. А от Леся Нікітюк нарядила ялинку лише на цих вихідних.

Леся Нікітюк дуже полюбляє демонструвати своє життя поза камерами поза камерами. Дівчина живе сама, тому у своїх діях вона дуже вільна. ведуча часто їздить у рідний Хмельницький до батьків, де майже постійно гостюють її племінниці та кума. Леся любить знімати сторі з дівчатками, вона завжди їх чомусь навчає або смішить.

Леся Нікітюк показала, з ким наряджала ялинку

Також Леся полюбляє показувати, що дарує родині і дівчатам, це якісь солодощі або іграшки. Та цього разу Нікітюк подарувала своїй родині ялинку та прикраси до неї, які замовила спеціально у дизайнера. Оскільки діти були у бабусі з дідусем, то ведуча приїхала, аби нарядити ялинку разом з дівчатками та подарувати їм свято.

Не забула Леся й про свого помічника, без якого нікуди не їде і нічого не робить. Це її вірний пес Рафік. улюбленець Лесі настільки прив’язаний до своєї господарки, що не терпить розлуки з нею навіть на день. Тому наряджати ялинку Раф також активно допомагав.

Раф Лесі Нікітюк завжди поруч

Леся завжди може зробити будь-який звичайний процес цікавим, особливо для малюків, які обожнюють свою тітку за її веселий характер та вміння розвеселити їх у будь-яких станах та настроях. Тож, Леся вирішила показати процес прикрашання ялинки з племінницями, які із великим задоволенням бігали біля ялинки та обирали куди повісити іграшки під чітким керівництвом Лесі.

Та допомагав і Раф, який бігав коло новорічної красуні та дивувався тому, що ж такого відбувається, чому так голосно та весело і намагався взяти участь у цьому сімейному процесі.

Також Нікітюк засвітила у кадрі дружину свого рідного брата, яка і є мамою улюблених племінниць Леся Нікітюк, які бувають у її кадрі не менше улюбленого Рафа.

Схожі статті