Вчора ялинка – сьогодні Польща: Юрій Горбунов показав фото з Кракова: що ведучий забув за кордоном?

Відомо, що Юрій Горбунов весь час від початку війни перебував в Україні і навіть не думав про від'їзд, адже вважає, що його місце тут і він має допомагати та працювати на благо країни.

Горбунов з перших днів почав волонтерити та допомагати збирати кошти на ЗСУ та для тих українців, які постраждали від воєнних злочинів. Юрій об’єднався з багатьма українськими акторами та артистами й активно закуповував та розвозив гуманітарну допомогу в штаби армії, де вона була необхідна.

Також телеведучий активно долучався до  різноманітних концертів, які, звісно, були благодійними та надавали користь громадянам. А ще Горбунов дуже сильно допомагає проєкту своєї дружини Каті Осадчої “Знайти своїх”. Оскільки дружина часто радиться з ним з різних питань і вони разом вирішують якість проблеми та знаходять рішення.

Але днями Юра виклав фото з польського міста Кракова, це дуже здивувало його шанувальників, адже, цікаво, що Горбунов забув у Польщі. Можливо, звісно, артист приїхав аби дати якийсь благодійний концерт, але фото було тільки локації. Тобто жодного прямого натяку на те, що він дійсно перебуває там.

Юрій Горбунов показав фото з Кракова
Юрій Горбунов показав фото з Кракова

Та все ж таки, це фото викликало багато реакцій в instagram, тому що багатьом незрозуміло, де нині перебуває Юрій та як надовго поїхав у Краків. Але все виявилось набагато простіше, оскільки у Польщі зробили акцію у підтримку відсутності електроенергії в Україні, тому, Юра вирішив таким чином подякувати полякам у своїй історії в соціальній мережі.

До речі, акція дійсно гідна уваги, адже вона показує небайдужість іншого народу на наші проблеми та труднощі. Тож, подяка у такому форматі є прийнятною, тому що її може побачити багато поляків і людей з різних країн, які, можливо також проявлять бажання долучитися до акції поляків, або зробити щось своє унікальне.

Схожі статті