Кацуріна повторила за Дорофєєвою: показала сплячого Дантеса у своєму ліжку – намагається зачепити колишнього?

Всім досі не дає спокою історія любовного чотирикутника, в якій беруть участь екс-родина Каацуріних та Дантес з Дорофєєвою. Тому новини, які відбуваються у їх теперішніх стосунках, турбують багатьох і вони завжди є.

Почнемо з самого початку, нещодавно Дорофєєва виклала фотографію, де вона разом з Мішею розмовляють про його проєкт “Їжа Львова” зранку, тобто, у лежачи у ліжку. Але це квіточки, можливо таке сімейне фото й зачепило Дашу, але тоді вона змовчала.

Та згодом Надя випустила спільний трек з Кацуріним, який розповідає історію їхньої закоханості та почуттів. До речі, варто нагадати, що створення пісні – це спільна робота закоханих, вони обидва намагалися знайти мотив та влучні слова, аби точно передати свої почуття один до одного та до того, що відбувається навколо них.

Та насправді ця пісня настільки сильно зачепила почуття Кацуріної, що слухала вона її у компанії подруг та психотерапевта. Хоча, не можна сказати, що у словах є щось настільки страшне для усвідомлення. Але, певно Даші так було легше сприйняти реальність.

хоча дівчина вже кілька років щасливо живе з Володимиром Дантесом і показує, як сильно вона його цінує та любить. Хіба колишні можуть так зачепити почуття, коли є нове кохання? Та на щастя, Даша довго не страждала і вже почала активно демонструвати, як вона живе з Володею.

Кацуріна виклала сонного Дантеса

Напевно, Даша вирішила трохи помститися Дорофєєвій, по-жіночому та виклала у себе відео, де Вова міцно спить у її ліжку, а поряд було ліжко маленького Івана, до якого Дантес прикипів настільки сильно, що йому самому від цього страшно.

Але сенс поста був не у тому, що Володя спить, а у підтримці його як чоловіка, його нового проєкту “Мамо, я ганяю тачки”. Кацуріна написала, що вона пишається тим, що робить її бойфренд для України, як самовіддано він їздить до військових та волонтерів з допомогою та переправляє автомобілі військовим.

Схожі статті