Розлючена Оля Полякова здивувалась пліткам про своє розлучення: “Не розумію, хто ляпнув таку дурню”

Як відомо, Оля Полякова ніколи не стримується у своїх висловлюваннях і завжди висловлює свою думку з того чи іншого приводу. Та стосовно чуток про своє розлучення Оля довго мовчала і нарешті вибухнула.

Полякова особисто вже неодноразово заявляла про свій намір піти від чоловіка, але водночас говорила, що сама з ним розмовляла і він завжди знаходив потрібні аргументи, якими запевнював Олю залишитися з ним. Навіть на шоу “Дорослі дівчата” з Машею Єфросініною Ольга говорила, що вона боїться залишитися без нічого, а Вадим її повністю забезпечує.

Оля Полякова з чоловіком

Останнім часом дуже часто виникають розмови про те, що Оля ніби-то пішла від Бураковського чи збирається. Але сама співачка дуже здивована тим, що через чутки у її чоловіка вже почали запитувати, чи розлучились вони насправді. Але Оля вирішила раз і назавжди сама відповісти на всі питання стосовно цього.

“Я не розумію, хто ляпнув таку дурню. Так, ми сваримось, сваримося так, що іноді не можемо витримати один одного. Ми звикли з ним жити на відстані, це поган. Бо я розумію, коли ми почнемо знову жити разом, у нас будуть сильні конфлікти. Але я не збираюсь розлучатися і не розлучилась” – сказала Полякова.

Тобто, виходить, що всі розмови про розлучення – це неправда, і навіть слова самої співачки означають лише те, що жінка про це думала, але розлучатися не збиралась ніколи. Тож, емоційна відповідь Полякової вичерпала всі плітки. Але розповіла деталі про свої справжні стосунки з Вадимом без прикрас та романтизму.

Оля Полякова з чоловіком

Та з цього зрозуміло, що ідилії у родині співачки немає і не буде, якщо подружжя знову почне жити разом і перебувати у постійному стресі. Але всі проблеми можна вирішити разом, якщо, звісно, є кохання та бажання виправляти помилки.

Схожі статті