Наречена Роми Свечкоренко показала зміни у зовнішності: “Я вколола губи” – все менше схожа на Злату Огнєвіч

Роман Свечкоренко брав участь у романтичному шоу "Холостячка", де боровся за прихильність Злати Огнєвіч. І варто сказати, що йому вдалося вразити співачку своїм розумінням та характером.

На проєкт Роман прийшов аби захопитися Огнєвіч та проявити себе як чоловіка, він вже знав, хто буде головною героїнею і Злата йому дуже імпонувала як жінка, тому Роман довго наважувався чи йти на проєкт, чи не йти. Та врешті-решт організатори почали активно запрошувати чоловіка взяти участь у шоу і він вирішив погодитися.

Тож, на шоу Роман прийшов з гарними та чистими намірами, але його підвів лише один факт з життя – незавершений процес розлучення. Особисто він не бачить нічого страшного в тому, що процес ще триває у той момент, коли він намагається побудувати нові стосунки. Але для Злати це виявилось неприпустимим, тому, вона відправила Рому додому до тих пір, поки він не розлучиться. І варто зазначити, що їй було складно відпустити чоловіка, адже він насправді їй сильно подобався.

Та Роман вчасно повернувся – на фінал. Але втратив багато часу, займаючись розлученням і тому, перемогу він не отримав і серце Огнєвіч також. Та може це все й на краще, оскільки зараз Свечкоренко вже має наречену. Нею стала молода блогерка Лєра Чернецька. Як не дивно, то молоді люди познайомились у соціальній мережі, там і почали зав’язуватися їхні стосунки, а потім виявилося, що вони ще й часто перебували в одній компанії, але не звертали один на одного уваги. Тож, життя іноді грає цікаві ігри з нами.

Нині Рома та Лєра живуть разом і планують своє чарівне весілля. Але вся активність завжди у Романа на сторінці. А от Валерія не виходила в instagram два місяці, лише іноді скидала сторі. А тепер дівчина з’явилась у соціальному просторі та похизувалась тим, що збільшила собі губи. Дівчині пасує, адже у неї й до цього були досить пухленькі губи, а тепер вони стали ще виразнішими, що тільки прикрашає наречену Свечкоренко.

Схожі статті