Вирішив “подякувати” – MELOVIN переробив легендарну пісню Алли Пугачової на свій лад: тепер має новий сенс

MELOVIN дуже цікавий співак, який не схожий ні на кого, його образ, стиль, харизма, життєва позиція – все це робить його особливим та неповторним. І саме ці якості, дозволяють йому втілювати свої ідеї у життя.

Свій шлях Костянтин починав з талант-шоу “Х–Фактор”, де його талант не відразу помітили, але швидко розглянули та почали працювати з ним в правильному напрямі. Тому, після шоу простий хлопець перетворився на починаючу зірку. А от вже крізь кілька років ми побачили співака з псевдонімом MELOVIN.

MELOVIN переспівав Пугачову

Так, зараз співак має неоднозначну репутацію, оскільки він вважається дуже епатажним хлопцем. Костя має свої погляди на все у цьому житті, він має захисний образ провокаційного артиста, тому що іноді, краще напасти першим. На шоу “Танці з зірками” хлопець вирішив розповісти причини свого образу, тому зізнався, що таким чином він оберігає свої рани. Та за цим сидить багато опасання бути незрозумілим для світу.

Тож, і зараз MELOVIN вирішив проявитися по-своєму, у власному стилі. Тож, тепер легендарна пісня Алли Пугачової “Живи спокійно, країна” зазвучала по-новому та змогла здобути новий сенс завдяки Кості.

На своєму концерті у Києві, що відбувся нещодавно, MELOVIN заспівав перероблений хіт Примадонни. Але співак написав власні слова на стару композицію та згадав про окупантів, що нахабно прийшли на нашу землю.

Пісня вийшла у його стилі, трохи зухвала, але правдива, вона відповідає на всі питання та вказує шлях росіянам, які зараз нищать нашу Україну.

“Ти будеш гарним добривом для нас, якщо на нашу землю знову положиш “глаз”, “гори спокійно русня, спецоперація така” – співає Костянтин.

Тож, цей шматочок відео MELOVIN виклав на свою сторінку в instagram та назбирав багато коментарів від колег і шанувальників.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.