Колишня дружина Віталія Кличка Наталя змінила прізвище та стала учасницею “Танців з зірками”

Наталія Кличко перебувала у шлюбі з Віталієм 25 років і за цей час аодружжя встигло народити двох синів Єгора–Данієля й Максима та одну дочку Єлизавету–Вікторію. Але минулого року Віталій розлучився з Наталею, а тепер вона змінює прізвище.

Багато років Віталій та Наталя жили окремо та навіть на різних континентах, оскільки жінка обрала для себе Німеччину, а от сам Кличко залишився жити у рідній Україні та здобувати свої нагороди у спортивній кар’єрі, а згодом і в політичній. Тож, більшу частину свого подружнього життя вони проводили окремо. Але, якщо раніше відстань ніяк не впливала на стосунки між подружжям, то в останній рік шлюбу вони обидва зрозуміли, що вони  дуже змінилися й жити разом більше не зможуть, а час влаштувати своє особисте життя ще є, тому було прийняте рішення розлучитися та залишитись друзями.

Екс-подружжя Кличко

Отже, про розлучення пара розповіла влітку 2022 року, тому не дивно, що через деякий час жінка вирішила повернути собі своє дівоче прізвище й почати нове життя та здобувати нові досягнення.

Тож, тепер Наталія Кличко стала Наталією Єгоровою, яку вже запросили взяти участь у німецьких “Танцях з зірками”. Саме в цій країні екс-дружина Кличко прожила останні 10 років і саме через це, для організаторів шоу запросити її в ролі учасниці велика честь.

Цю новину жінка повідомила у своєму блозі instagram, а от вже офіційна інформація з’явилась на сторінці самого проєкту у досить радісному формулюванні:

“Ми вітаємо на нашому танцмайданчику ще одну знаменитість: Наталія Єгорова стала учасницею “Let’s Dance” і боротиметься за титул “Dancing Star 2023”.

Тож, зі зміною прізвища Наталя ще й змінює своє життя і відкриває для себе нові горизонти та нові можливості. Тож, недарма кажуть, що в житті варто ризикувати та йти на ризики.

Схожі статті