Як виглядала Олександра Мудра до проєкту “Холостяк-12”: Топольский точно не звернув би уваги

Олександра Мудра стала учасницею нового сезону романтичного проєкта "Холостяк", куди прийшла заради того, щоб знайти своє кохання, але це лише за її словами, а от справжні мотиви поки що невідомі.

Та насправді кожна дівчина, яка приходить на проєкт, до нього виглядала зовсім інакше я Мудра не виключення. Тому, сьогодні ми поговоримо про минуле Олександри. Не є секретом, що дівчина раніше працювала в кількох офісах з IT-сфери та аніматором у турецьких готелях. Про це Саша розповіла особисто Топольському, з яким дівчина може відверто спілкуватися на відміну від дівчат, з якими Мудра постійно конфліктує.

Саша Мудра з Топольським

Зараз ми бачимо Сашу, яка досить гарно виглядає та поводиться так, ніби завжди захищає себе від нападків. Дівчина досить зухвала та груба, але тільки не з Топольським, з ним вона намагається себе стримувати та поводитися як дівчинка. Чого не можна сказати про реальне життя.

У своїх соціальних мережах Саша не транслює свого минулого, а тільки те, якою вона є зараз, та в інтернет-просторі насправді можна знайти фотографії з тих часів, коли Мудра працювала аніматором у Туреччині.

Як виглядала Саша Мудра до проєкту

Саша здається милою, тихою та досить доброю, дівчина говорить з посмішкою, сором’язливо махає руками та, соромлячись камери, запинається та говорить досить тихо. Але якщо подивитися на Мудру зараз, то навіть важко уявити, щоб вона соромилась або стримувала себе у висловлюваннях.

Саша Мудра працює аніматором

А от щодо зовнішнього вигляду, то змінилось не так багато, вона має все таке ж світле й довге волосся, натуральні губи та струнку фігуру. Єдине, що змінилося у зовнішності Саші, це брови та стиль одягу. Зараз Саша відмовилась від нарощених вій та чорних брів і виглядає набагато акуратніше та стильніше. Тож, раніше Топольський точно б не звернув увагу на Мудру.

Схожі статті