49-річний Андрій Данилко вперше зізнався у романі з Інною Білоконь: “Вона була красунею, а я був красень”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вразив мережу зізнанням про справжні стосунки зі своєю партнеркою Інною Білоконь. Усі деталі в статті.

У мережі регулярно з’являлися кадри з Андрієм Данилко та Інною Білоконь, які могли говорити про романтичні стосунки між зірками. То співак поцілує свою партнерку в губи, то ніжно тримає її за руку, то дозволяє собі зайве у гримерці.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Андрій Данилко вперше зізнався у романі з Інною Білоконь

У зв’язку з цим шанувальники почали активно підозрювати пару у службовому романі. Втім, обидва роками заперечували таку імовірність.

Андрій Данилко вперше зізнався у романі з Інною Білоконь

Однак, на інтерв’ю у Слави Дьоміна Андрій Данилко якось зізнався, що в нього були романтичні стосунки з Інною. Щоправда виглядало це так, ніби зірка просто обмовився.

“Наша зустріч – це була повна антипатія. Вона була красунею, а я був красень, як Селена Гомес та Джастін Бібер. У неї була спідниця-Тетянка, турецький светр, мілірування… І я був теж красень”, — почав згадувати Андрій.

Як відомо, згодом молоді люди подружилися і стали ледь не найкращими друзями, які майже не розлучалися.

Чи видав себе знаменитість, або ж просто помилився, коли спілкувався з журналістом, залишається великою таємницею, адже Інна давно заміжня, і виховала у шлюбі двох прекрасних дітей. Натомість Андрій досьогодні не був одруженим і зізнається, що дуже хоче сім’ю, але в нього просто не виходить.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко залишився у своїй квартирі в центрі і дав обіцянку, що позбавиться медичної маски лише тоді, коли Україна переможе, тому вже цілий рік не знімає її зі свого обличчя. Під час гастрольного туру Вірка Сердючка виступала в усьому чорному, щоб підкреслити трагічність подій.

Схожі статті