Зібралася вся сім’я. Катя Осадча показала на Святвечір трьох своїх синів: навіть старший Ілля повернувся з США

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча сколихнула мережу, вперше показавши усіх своїх дітей на одному фото. Телеведуча також засвітила і старшого сина Іллю Поліщука.

Як відомо, свого первістка Катерина Осадча народила на початку двотисячних, коли була ще нікому не відомою молодою моделлю. Хлопчик Ілля народився у шлюбі майбутньої суперзірки та народного депутата України Олега Поліщука. Незабаром батьки хлопця розлучилися.

Катя Осадча показала на Святвечір трьох своїх синів

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча показала на Святвечір трьох своїх синів

6 років тому стало відомо, що журналістка знаходиться у стосунках зі своїм колегою Юрієм Горбуновим. Пара розповіла про роман лише тоді, коли на світ вже мав з’явитися їхній спільний син. Катя спочатку подарувала Юрію сина Івана, а через декілька років на світ з’явився і Данил.

Старшого спадкоємця Осадча тривалий час взагалі не показувала. І лише після його випуску зі школи зірка почала ділитися спільними кадрами з сином.

Втім, нещодавно їй вдалося дійсно здивувати своїх шанувальників, адже на Святвечір вона зібрала усіх своїх спадкоємців та зробила неймовірно красиве сімейне фото. Катя Осадча Юрій Горбунов одягли модні вишиванки, Ілля Поліщук постав у білосніжній футболці, а Іван та Данило у святковому вбранні.

На тлі можна побачити прикрашено новорічну ялинку та святкову атрибутику.

Примітно, що зіркову родину сильно розкритикували в мережі через меню, яке можна помітити на столі. Зокрема, користувачів мережі сильно занепокоїло сало, адже Святий вечір має бути пісним. Втім, Катя ніяк не прокоментувала даний нюанс, повністю проігнорувавши хейт в її сторону через небажання дотримуватися правил та традицій.

Схожі статті